Nani pilasi Cristiano Ronaldon upean maalin.

VIDEO: Muistatko tämän? Nani pilasi Cristiano Ronaldon upean maalin

Muistatko tilanteen, kun Nani pilasi Cristiano Ronaldon upean maalin – onko Juventus-tähti näyttänyt koskaan turhautuneemmalta?

Tilanne sattui marraskuussa 2010, kun Portugali ja Espanja kohtasivat ystävyysottelun merkeissä – ystävyys päättyi Portugalin 4-0 voittoon.

Cristiano Ronaldo nousi vasemmasta laidasta aina boksin sisään asti, ohittaen ensin Gerard Piquén sekä Xabi Alonson ja soolon päätteeksi nosti pallon upealla tsipillä yli Iker Casillasin.

Portugalin kapteeni ei kuitenkaan saanut tilanteesta maalia tililleen, sillä entinen Manchester United-tähti Nani saapui takatolpalle ja puski pallon maaliin.

Ronaldo ehti jo juhlia maalia, mutta huomasi kauhukseen, että linjatuomari nosti lipun paitsion merkiksi.

Entinen Real Madrid-hyökkääjä raivostui tilanteesta oikein kunnolla – kapteenin nauha sai kyytiä!

Nani kommentoi asiaa myöhemmin: “Se oli hetki… se oli liian nopea. Se ei ole tekosyy! Koska kun näin sen, ajattelin: Minkä virheen teinkään! Koska pilasin niin kauniin maalin, joka oli yksi kauneimmista maaleista.”

“Mutta Cristiano Ronaldo ei mielestäni tarvitse sitä maalia. Hänellä on niin paljon, hän voi valita. Mutta pilasin kauniin maalin siinä fantastisessa pelissä Espanjaa vastaan.”

“Mutta maali on edelleen olemassa. En ollut paitsiossa ja pallo oli jo maalin sisällä!”

“Selitys, jonka annoin Cristianolle. Sanoin, kyllä, se oli väärin. Minun olisi pitänyt vetää pääni taaksepäin tai jotain, mutta olin innoissani, kaikki meni niin nopeasti ja kosketin palloa… maalin sisällä!”

“Mutta kukaan ei ymmärrä sitä tällä tavalla. He vain sanovat: “Pilasit Cristianon maalin!” Mutta kuten sanoin, hän ei tarvitse sitä maalia mihinkään, koska hänellä on kaikki elämässään, hän on voittanut kaiken.”

“Se ei johdu siitä maalista, etteikö hänestä tulisi maailman paras tai jotain.”

“Tuo hetki saa minut tuntemaan oloni erittäin pahalle, sanoin hänelle, että olen pahoillani. Kukaan ei halua tuhota noin kaunista hetkeä jalkapallossa.”

“Mutta vielä kerran voin sanoa, että se ei ollut paitsio.”

SEURAA KORONAVIRUKSEN VAIKUTUKSIA URHEILUUN TÄÄLTÄ:
UV seuraa: Näin koronavirus vaikuttaa urheiluun!

Jaa