schedule 18 heinäkuun 2020 - 20:46
person Teemu Sohkanen

PSG-tähti Neymar hassutteli belgialaisen Waasland-Beverenin maalivahtia harjoitusottelussa – kysyi ennen rankkaria, mihin laitetaan.

Kuten tiedetään, PSG kausi Ligue 1:n osalta on ohitse, sillä kausi päätettiin keskeyttää täysin koronaviruksen takia – jalkapallokausi kokonaisuudessaan ei suinkaan ole joukkueelta täysin ohi.

PSG:llä on edessä vielä Mestarien liiga, joka tullaan saattamaan loppuun elokuun aikana.

PSG kohtasi perjantai-iltana harjoitusottelussa Belgian Jupiter Leaguessa pelaavan Waasland-Beverenin – ottelu pelattiin neljä kertaa 30 minuuttia.

Ottelu oli PSG:lle lämmittelyä Mestarien liigaa silmällä pitäen, ja tietenkin Waasland-Beverenille valmistautumista omaan sarjaansa, joka alkaa 8. elokuuta.

Neymar päätti toivottaa vierasjoukkueen maalivahdin tervetulleeksi “toisen puoliajan” alkuminuuteilla.

Pariisilaisjoukkue johti ottelua jo 2-0, kun 28-vuotias Neymar pääsi antamaan jo toista rangaistuspotkua – tällä kertaa oli aika hassutella hieman.

Neymar käveli pallon taakse ja kysyi maalivahdilta, mihin nurkkaan hän haluaisi pallon – huijaustahan se oli, sillä Neymar siirsi pallon kylmäviileästi viereen Mauro Icardille, joka laittoi pallon kolmannen kerran vieraiden verkkoon.

PSG antoi vierailleen sellaisen pyörityksen, jota he osasivatkin varmastikin odottaa – vieraat kaatuivat murskalukemin 7-0.