Neymaria ja Di Mariaa uhkaa jättipitkät pelikiellot PSG-Marseille-ottelun tapahtumien johdosta.

VIDEO: PSG:n kriisi syvenee? Neymaria ja Di Mariaa uhkaa jättipitkät pelikiellot

PSG:n kriisi uhkaa vain syventyä, sillä joukkueen ehdottomiin avainpelaajiin lukeutuvia Neymaria ja Angel Di Mariaa uhkaa jättipitkät pelikiellot.

Ranskalaisseura PSG:lle vastikään alkanut kausi on ollut suorastaan katastrofaalinen.

Ensiksi joukkue joutui koronaviruspandemian kynsiin, kun ainakin seitsemän joukkueen pelaajaa sai tartunnan – mukaan lukien Neymar ja Kylian Mbappé. Viime viikonloppuna joukkue puolestaan aloitti Ligue 1 -kauden 0-1-kotitappiolla tietynlaiselle arkkiviholliselle, Marseillelle. Eikä joukkue vain hävinnyt, vaan sekä Neymar, Layvin Kurzawa että Leandro Paredes näkivät punaista.

Tuon Marseille-ottelun jälkeen Neymar väitti, että Marseille-pelaaja Alvaro Gonzalez olisi käyttäytynyt häntä kohtaan rasistisesti, mikä vain paisutti tätä melkoista pullataikinaa.

Pelin tauottua Marseillen manageri André Villas-Boas väitti Angel Di Marian sylkäisseen ottelussa Gonzalezia kohti. Tämä meni VAR:lta ohi, mutta nyt julki on tullut videokuvaa, joka osoittaa argentiinalaisen todella sylkeneen ottelussa Marseille-peluria kohti.

Mikäli Di Maria todetaan syylliseksi temppuun, saattaa häntä odottaa jopa kuuden ottelun mittainen pelikielto; sylkemistä, kun ei katsota kovinkaan hyvällä korona-aikana.

Eikä siinä suinkaan kaikki, vaan Neymarin “näpäytystä” Gonzalezin takaraivolle, mikä johti brasilialaisen ulosajoon, tutkitaan ja se saattaa johtaa jopa seitsemän ottelun mittaiseen pelikieltoon.

Tässä vielä Di Marian sylkäisy:

Marko Ollonqvist

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Jaa