PSG-Marseille-pelissä täysi sekamelska: viisi pelaajaa lensi pihalle - heidän joukossaan Neymar.

VIDEO: PSG-Marseille-pelissä täysi sekamelska – viisi ulosajoa, Neymar pihalle!

PSG-Marseille-pelissä nähtiin täysi sekamelska, ottelun loppuhetkillä, mikä johti viiteen ulosajoon: yksi suihkuun passitetuista oli Neymar.

PSG ei todellakaan saanut haluamaansa starttia uuteen Ligue 1 -kauteen, johon se lähti puolustavana mestarina.

Joukkue on ollut viime ajat koronaviruspandemian kourissa, sillä peräti seitsemällä joukkueen pelaajalla on todettu koronavirustartunta: näiden pelaajien joukkoon kuuluvat muun muassa Neymar ja Kylian Mbappé, joten lähtökohdat kauden avausotteluun olivat kaukana ihanteellisista, vaikka Neymar pystyikin pelaamaan.

Vierasjoukkueena toiminut Marseille siirtyi ottelun 31. peliminuutilla 1-0-vierasjohtoon, kun Florian Thauvin iski pallon Sergio Ricon selän taakse. Näissä lukemissa edettiin aina ottelun loppuhetkillä ja sitten alkoi tapahtua – joskin maalien sijaan punaisten korttien muodossa.

Kun ottelussa pelattiin seitsemättä lisäminuuttia, PSG:n Layvin Kurzawa ja Marseillen Jordan Amavi ajautuivat käsirysyyn, minkä seurauksena heidät molemmat heitettiin suihkuun. Tämän jälkeen sekä isäntien Leandro Paredes että vieraiden Dario Benedetto saivat toiset keltaiset korttinsa epäurheilijamaisesta käytöksestä. Kun ottelussa häämötti jo 100:s peliminuutti, lensi vielä Neymar suihkuun suoralla punaisella kortilla, videotarkastuksen myötä.

Neymar kimpaantui espanjalaisen Alvaro Gonzalezin rasistisista kommenteista ja brasilialainen reagoi tilanteeseen täysin ymmärrettävällä tavalla; rasismille ei tule olla mitään sijaa missään. Neymar näpäytti Gonzalezia takaraivoon ja lensi tuosta syystä pihalle.

Näin ollen PSG menetti ottelussa paitsi sarjapisteet, myös valmiiksi poissaolojen runtelema joukkue menetti kolme pelaajaa ulosajon myötä ja heistä Kurzawa ja Neymar tulevat missaamaan pelejä suorien punaisten korttien myötä.

Tässä mylläkkä, joka aiheutti neljä ulosajoa:

Ja tästä syystä Neymar lensi ulos:

Marko Ollonqvist

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Jaa