schedule 25 lokakuun 2020 - 12:45
person Teemu Sohkanen

VVV-Venlon miesalivoima oli liikaa – Hollannin Eredivisienin hallitseva mestari Ajax järjesti murskajaiset ja nappasi pisteet maalein 13-0.

Ajax, joka kärsi keskiviikkona Mestarien liigassa ikävän tappion Liverpoolille, palasi voittokantaan hurjin ottein.

Ajax otti homman haltuun välittömästi ottelun startattua ja ensimmäinen puoliaika päättyi vierasjoukkueen 4-0 johtoon.

Kotijoukkue VVV-Venlon puolustajan Christian Kumin punainen kortti ottelun 51. peliminuutilla oli liikaa ja lisäsi vain Ajaxin vauhtia.

Ottelu ehti vanheta Kumin ulosajosta vain kahdeksan minuuttia, kun Ajax oli jo kaksinkertaistanut maalimääränsä ja isännille ei jäänyt muuta mahdollisuutta kuin odottaa loppuvihellystä.

Ajax puolestaan nautti tilanteesta ja jatkoi maalijuhliaan – vieraat iskivät viimeiseen puolituntiseen vielä viisi maalia lisää.

Kun jalkapallossa ottelu päättyy toisen joukkueen 13-0 voittoon, ei voittaja joukkueesta voida niinkään etsiä sankaria, sillä on selvää, että joukkue kokonaisuudessaan on ollut ylivoimainen.

Mutta jos tästä kyseisestä ottelusta pitää nostaa yksi nimi esiin, on sen oltava 19-vuotias Lassina Traoré, joka nakutteli otteluun salibandymaiset tehot 8+3.