schedule 15 heinäkuun 2020 - 07:44

Englannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, Championshipissä, nähtiin käsittämätön teurastus, kun Wigan teki Hull Cityä vastaan 7 maalia 44 minuuttiin.

Englannin Valioliigassa nähtiin lokakuussa käsittämätön ottelu, kun Leicester City tyrmäsi tuolloin täysin alamaissa vaeltaneen Southamptonin vieraskentällä numeroin 9-0, viimeistellen viisi maalia ensimmäisellä puoliajalla ja neljä osumaa toisella puoliajalla.

Eilisellä Championship-kierroksella koettiin jotain samanlaista, kun Wigan isännöi Hull Cityä.

Joukkueiden välinen piste-ero ennen ottelua oli vain yhdeksän pistettä, mutta ottelutapahtumien perusteella olisi voinut ajatella, että Hull City olisi ollut jokin alasarjajoukkue ja Wigan Valioliiga-seura: kotijoukkue nimittäin takoi ensimmäisellä puoliajalla taululle 7-0-johtolukemat.

Ottelun avausmaali syntyi jo toisella peliminuutilla ja seitsemäs osuma puolestaan ensimmäisen puoliajan lisäajan ensimmäisellä minuutilla; parhaimmillaan Wigan iski 19 minuutin sisään kuusi maalia.

Toisella puoliajalla meno rauhoittui huomattavasti, sillä Wigan onnistui maalinteossa vain kertaalleen, joten ottelun loppulukemat kirjattiin isännille 8-0.

Yksi todella käsittämätön tilastofakta ottelussa oli se, että Wiganilla oli ainoastaan yhdeksän laukausta kohti Hull Cityn maalia, joten vieraiden maalivahti George Long kykeni pysäyttämään ottelussa ainoastaan yhden laukauksen.

Tappion myötä Hullin asema sarjataulukossa tukaloitui entisestään: Hull on tällä hetkellä ensimmäisen putoajan paikalla, kun joukkueella on jäljellä enää neljä ottelua. Wigan puolestaan majailee turvallisesti keskikastissa, 13. sijalla.

Hull Cityn Twitter-tilin seuraaminen ottelun aikana oli melkoisen koomista katseltavaa – kaikessa yksinkertaisuudessaan: