schedule 25 lokakuun 2019 - 10:25

Zlatan suuttui vastustajan fanille ja esitteli tälle etumustaan, kun Los Angeles Galaxy oli hävinnyt pudotuspeliottelunsa lukemin 3-5.

Los Angeles Galaxyn kausi päättyi MLS:n konferenssin semifinaaleissa, paikallisvastustaja Los Angeles FC:n ollessa parempi numeroin 5-3.

Kyseessä oli melkoinen hurlumhei-ottelu, kuten tuloksesta voi päätellä.

MLS:n maalitykki Carlos Vela vei FC:n ensiksi 1-0-johtoon ottelun 16. peliminuutilla ja meksikolainen osui toisen kerran noin 24 minuuttia myöhemmin. Galaxy tuli kuitenkin otteluun mukaan vielä ennen puoliaikaa, kun Cristian Pavon kavensi heti seuraavasta hyökkäyksestä, Zlatan Ibrahimovicin alustuksesta.

Galaxyn suurin tähti, ruotsalaispelaaja Zlatan, toi vieraat tasoihin, kun ottelussa oli meneillään 55. peliminuutti. FC kuitenkin ratkaisi pelin reipas kymmenen minuuttia myöhemmin, kun se iski vajaaseen kolmeen minuuttin kaksi maalia ja karkasi 4-2-johtoon.

Galaxy hiipi vielä 77. peliminuutilla maalin päähän, mutta lopullisen niitin iski illan toisen maalinsa viimeistellyt Adama Diomande.

Illan puhuttavin tapahtuma nähtiin kuitenkin ottelun jälkeen, kun Zlatanilla meni kuppi nurin.

Hän otti ensiksi verbaalisesti yhteen hänelle naureskelleen Los Angeles FC:n fanin kanssa ja kiivasluontoinen ruotsalainen ei tätä pitkään katsellut. Kun Zlatan marssi fanin ohitse, otti hän etumuksestaan kiinni ja esitteli sitä paikallisvastustajan fanin suuntaan.

Huhujen mukaan kyseessä oli Zlatanin viimeinen ottelu MLS:ssä, sillä hänen huhutaan vaihtavan maisemaa kauden päätyttyä pettymykseen, joten tämä saattoi olla hänen viimeinen tekonsa MLS-viheriöillä.

Zlatania viedään voimakkaasti takaisin Italiaan, ja Napolin paitaan.