Vedonlyöntiyhtiö Betsson maksaa jo nyt voittorahat Liverpoolin mestaruudesta, vaikka Valioliiga-kausi on hädintuskin puolivälissä.

Ohhoh! Betsson maksaa jo nyt voitot Liverpoolin mestaruudesta!

Vedonlyöntiyhtiö Betsson maksaa jo nyt voitot Liverpoolin mestaruudesta vetoa lyöneille: punapaitojen mestaruus ei suinkaan ole vielä varma.

Betsson päätti järjestää melkoisen yllätyksen asiakkailleen. Yhtiö julkaisi tiedotteen, jonka mukaan se maksaa jo nyt voitot Liverpoolin mestaruudesta vetoa lyöneille asiakkailleen.

Edellä mainittu siis tarkoittaa sitä, että vaikka Liverpool onnistuisi vielä “sössimään” käytännössä ottaen satavarmalta näyttävän mestaruutensa, voittorahat saa jo nyt, eikä niitä tarvitse palautella mikäli tällainen yllättävä skenaario mestaruuden livahtamisesta muualle toteutuisi.

Ja mikäli nyt sitten kävisi niin, että jokin muu Valioliiga-seura ohittaisi Liverpoolin sarjataulukossa, Betsson maksaa totta kai myös muiden seurojen mestaruudesta vetoa lyöneille voittorahat!

Tässä Betssonin tiedote:

Englannin Valioliiga on edennyt vasta vähän yli puolivälin, mutta vedonlyöntiyhtiö Betssonin mukaan mestaruustaistelu on jo ohi, ja Liverpool pääsee juhlimaan toukokuussa peräti 30 vuoden tauon jälkeen. Betsson on asiasta niin varma, että yhtiö on tänään torstaiaamuna maksanut voitot kaikille, jotka olivat lyöneet Liverpoolin mestaruuden puolesta vetoa keskiviikkoiltaan klo 23.59 mennessä. 

Liverpoolilla oli ennen kauden alkua toiseksi pienin mestaruuskerroin (3.50) Manchester Cityn jälkeen. Tällä hetkellä Poolin mestaruudesta rahat saisi takaisin enää 1.03-kertaisesti. Kauden mittaan yli 50 prosenttia suomalaisten mestaruusvedoista on pelattu nimenomaan Liverpoolin puolesta. 

– 19 voittoa 20 ottelusta ja maailman kokonaisvaltaisin joukkue, joka vain parantaa ottelusta toiseen. Tietenkin pelejä on vielä paljon jäljellä, mutta emme vain mitenkään enää näe, että mestaruus voisi tällä kertaa livetä Liverpoolilta, toteaa kerroinanalyytikko Mattias Wennerkvist Betssonilta.

Mikäli jokin joukkue pystyisi Liverpoolin punaiset keväällä ohittamaan, luonnollisesti voitot maksettaisiin tällöin myös oikeaa mestaria veikanneille. 

– Ystäväni on Manchester Cityn fani, ja olen luvannut pukeutua Cityn paitaan vuoden ajan joka päivä, jos olen tässä väärässä, Wennerkvist naurahtaa. 

Näin rekisteröidyt asiakkaaksi:

Mikäli et ole vielä asiakkaana Betssonilla, joka tunnetaan juuri tällaisista erinomaisesti asiakkaansa huomioon ottavista tempauksistaan, kannattaa se tehdä nyt:

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Tee vähintään 10 € ensitalletus ja lunasta 100 % ensitalletusbonus 100 € asti; esimerkiksi 100 € talletuksella saat 200 € pelirahaa.
3. Mene tilisi “Saatavilla olevat bonukset” -kohtaan ja lunasta talletusbonuksesi.

AVAA PELITILI BETSSONILLE JA LUNASTA 100% ENSITALLETUSBONUS JOPA 100€ ASTI!

Urheiluvetojen kaikki kampanjat löydät täältä!

Jaa