Katso amerikkalaisen jalkapallon huippusarja NFL:n ottelut maksutta.

Kaikki NFL-ottelut jatkossa maksutta Unibet TV:stä

Unibetin asiakkaat voivat nauttia amerikkalaisen jalkapallon huippusarja NFL:n ottelut maksutta ja lyödä niistä livevetoja Unibet TV -striimipalvelussa.

Kaikki NFL-ottelut näytetään alkuperäisellä selostuksella aina helmikuiseen Super Bowliin asti.

Unibet näyttää tästä viikosta alkaen kaikki NFL-runkosarjan 224 jäljellä olevaa ottelua sekä pudotuspelit, jotka huipentuvat Miamissa 2. helmikuuta 2020 pelattavaan Super Bowliin. Lähetyksissä on kuultavana alkuperäinen englanninkielinen selostus, ja Unibetin rekisteröityneet asiakkaat voivat katsoa ottelut ilmaiseksi.

– NFL on kasvattanut jatkuvasti suosiotaan Suomessa niin katsojien kuin vedonlyöjien parissa. Moni suomalainen innostuu sarjasta viimeistään Super Bowlin aikaan, mutta nyt ensimmäistä kertaa kaikki NFL-ottelut voi katsoa Suomessa ilmaiseksi, ja uskomme tämän tuovan yhä enemmän ihmisiä lajin pariin. Olemme todella innoissamme tästä lisäyksestä Unibet TV:n jo valmiiksi erittäin laajaan tarjontaan, Kindred Groupin GM Antti Tikka kommentoi.

Unibetin livevedonlyöntitarjonta NFL-otteluihin on ollut jo aiemmin markkinoiden kattavin, ja nyt vedonlyöjät voivat katsoa helposti myös haluamansa ottelut suorina lähetyksinä samalta ruudulta.

Pelit torstaisin, sunnuntaisin ja maanantaisin

NFL:n ottelupäivät ja -ajat ovat aina samat, lukuunottamatta kiitospäivää ja joulun aikaa. Normaalilla peliviikolla valtaosa kierroksen peleistä pelataan aina sunnuntaisin alkaen klo 20.00 Suomen aikaa, eli erinomaiseen katseluaikaan. Lisäksi NFL-viikolla pelataan Suomen aikaa torstain ja perjantain välisenä yönä yksi ottelu, jota kutsutaan perinteisesti nimellä Thursday Night Football. Maanantai-illan Monday Night Football -ottelu nähdään Suomessa puolestaan maanantain ja tiistain välisenä yönä.

Tätä NFL-kautta on takana kaksi viikkoa, ja kauteen on jo ehtinyt mahtua lukuisia upeita suorituksia ja yllätyksiä, sekä osalle joukkueista myös kovia pettymyksiä. Kestosuosikki New England Patriots on aloittanut kautensa jälleen vahvasti, mutta myös muun muassa viime kauden MVP Patrick Mahomesin johtama Kansas City Chiefs ja edellisessä Super Bowlissa Patriotsin kohdannut Los Angeles Rams näyttävät taas erittäin vahvoilta.

Kaikki NFL-ottelut siis suorina lähetyksinä Unibetilla. Lähetysten katsominen on ilmaista, mutta edellyttää Unibetille rekisteröitymistä. Lisäksi pelitilillä on oltava vähintään yksi sentti rahaa tai mikä tahansa veto lyötynä viimeisen 24 tunnin aikana.

Täältä katsot amerikkalaisen jalkapallon huippusarja NFL:n ottelut maksutta:

Siirry Unibetille tästä!

Jaa