Nuorten MM-kisojen 2020 välierissä nähdään jännitysnäytelmä Kanada-Suomi: voit nyt saada 50 € ilmaisvedon!

Nuorten MM-kisojen jännitysnäytelmä Kanada-Suomi – 50 € ilmaisveto MM-kullasta!

Nuorten MM-kisat 2020 ovat edenneet välierävaiheeseen ja luvassa on jännitysnäytelmä Kanada-Suomi: NordicBetiltä 50 € ilmaisveto MM-kullasta.

Nuoret Leijonat nappasi torstai-iltana maukkaan voiton puolivälierissä, kun kisojen ennakkosuosikkeihin lukeutunut Yhdysvallat kaatui lukemin 1-0. Kanada sai puolestaan puolivälierävaiheessa vastaansa selkeästi heikomman vastustajan, Slovakian, ja myös lopputulos oli sen mukainen, kun vaahteranlehtipaidat marssi välieriin 6-1-voitollaan.

Ennakkoasetelmat tulevaan Kanada-Suomi-välierään voi nähdä kahdella tapaa: Kanada säästi varmasti omassa puolivälieräottelussaan enemmän energiaa, mutta samaan aikaan Nuorilla Leijonilla on allaan täysin erilaisen vaatimustason asettanut Yhdysvallat-ottelu, minkä myötä suoritustaso on automaattisesti Kanadaa korkeammalla.

Suomen pelaajatuotanto on ollut viime vuosina kertakaikkisen huikealla tasolla, mistä osoituksena toimii kolme alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruutta viimeiseen kuuteen vuoteen.

Paljon myös kertoo se, että vaikka Suomelta puuttuu esimerkiksi Kaapo Kakon, Anton Lundellin ja Rasmus Kuparin kaltaiset nimimiehet, siitä huolimatta Nuoret Leijonat pelaa jälleen mitaleista.

Ja huolimatta siitä, että viime vuosina suomalainen jääkiekko on tuottanut valtavasti todellisia valioyksilöitä, menestys perustuu aina nimenomaan joukkuepeliin ja vahvaan maalivahtiin – ja nämähän molemmat osa-alueet Nuorilla Leijonilla on kunnossa.

Kanada-Suomi ottelu alkaa kello 20:00 Suomen aikaa.

50 € ilmaisveto MM-kullasta – pelaa ennen Kanada-Suomi ottelun alkua:

Vedonlyöntiyhtiö NordicBet hemmottelee uusia rekisteröityviä asiakkaita todellisella huipputarjouksella:

Kun avaat pelitilin NordicBetille, ja lyöt vähintään 1 € vedon nuorten MM-kisoista – saat 50 € ilmaisvedon Suomen voittaessa MM-kultaa.

Toimi näin:

1. Avaa pelitili NordicBetille ja talleta – voit lunastaa samalla vedonlyönnin 100 % talletusbonuksen 100 € asti.
2. Lyö vähintään 1 € veto mihin tahansa Nuorten MM-kisojen kohteeseen minimikertoimella 1,50.
3. Lyö veto viimeistään 4.1.2020 kello 20:00 mennessä.

Jos Suomi voittaa kultaa, saat 50 € ilmaisvedon. Ilmaisveto tulee käyttää maanantaihin 13.1.2020, kello 00:59 menessä.

LISÄTIETOJA JA 50 € ILMAISVETO MM-KULLASTA TÄÄLTÄ!
Jaa