LeoVegasilta korotettu kerroin 5 Mikko Rantasen pisteelle.

NHL – Maple Leafs vs Avalanche: LeoVegasilta korotettu kerroin 5,00 Mikko Rantasen pisteelle!

NHL – Maple Leafs vs Avalanche: LeoVegasilta korotettu kerroin 5 Mikko Rantasen pisteelle! Uskomaton tarjous huippukautta pelaavalle suomalaishyökkääjälle!

Toronto Maple Leafs ja Colorado Avalanche iskevät yhteen ensi yönä klo 02:00.

Kotijoukkue Maple Leafs lähtee otteluun suosikkina, sillä Avalanchen peli on yskinyt pahasti jo pidemmän aikaa: viimeiseen 10 otteluun ainoastaan 1 voitto!

Avalanche pelasi loistavasti “alkukauden” ykköskenttänsä ansiosta, mutta nyt materiaalin kapeus alkaa näkymään sarjataulukossa.

Ykköskentän on suoritettava illasta toiseen, mikäli Avalanche pisteitä aikoo kerätä.

Mikko Rantanen pelaa huippukautta – 45 ottelussa on syntynyt tehot 20+48=68. Rantasen 1,51 pistettä per ottelu on mainio tahti ja oikeuttaa pistepörssin kolmanteen sijaan.

Ensi yönä Avalanche jälleen tarvitsee ykkösmiehiltään Rantasen johdolla tehoja – siksi tämä LeoVegasin tarjous tuntuu todella kovalta: LeoVegasilta korotettu kerroin 5 Mikko Rantasen pisteelle!

Kannattaa todella hyödyntää tämä tarjous, sillä Rantasen tehopiste on hyvin todennäköinen ja kertoimessa on todellakin ilmaa!

Et löydä tätä tarjousta muualta!

LeoVegasilta korotettu kerroin 5 Mikko Rantasen pisteelle – näin hyödynnät sen:

  1. Tämä tarjous on voimassa vain niille Urheiluvedot.com-sivuston käyttäjille, jotka rekisteröityvät LeoVegasin asiakkaaksi, kampanja-aikana, alla olevan linkin kautta (sininen laatikko).
  2. Lyö maksimissaan 10 € veto NHL otteluun Toronto Maple Leafs – Colorado Avelanche otteluun (Mikko Rantanen tekee vähintään yhden pisteen) ja saat korotetun kertoimen 5,00 tähän kohteeseen.
  3. Vetoa lyödessä kohteen normaalit kertoimet näkyvät aluksi sivustolla, mutta kerroin 5,00 tulee näkyviin sen jälkeen, kun pelaaja on valinnut pelattavan pelikohteen vetokupongille. Varmistathan, että kerroin-boosti on käytössä ennen kuin jätät vetosi.
MIKKO RANTANEN TEKEE PISTEEN KERTOIMELLA 5!

LeoVegasilta korotettu kerroin 5 Mikko Rantasen pisteelle – säännöt ja ehdot:

Tämä kampanja alkaa maanantaina 14. tammikuuta 2019 klo 11.00 Suomen aikaa ja päättyy pelikohteen alettua tiistaina 15. tammikuuta 2018. klo 02.00.

• Tämä tarjous on voimassa vain niille www.urheiluvedot.com -sivuston käyttäjille, jotka rekisteröityvät sivuillamme olevan linkin kautta LeoVegasin asiakkaaksi kampanja-aikana.

• Vain kaikki kyseisen linkin kautta rekisteröityneet pelaajat ovat oikeutettuja tähän tarjoukseen. Samalla he menettävät normaalin Uuden asiakkaan tervetuliaisbonuksen. Saadakseen tämän tarjouksen, uuden asiakkaan tulee valita Vedonlyöntibonus (eikä Kasinobonus) rekisteröityessään LeoVegasin asiakkaaksi.

• Uudet asiakkaat, jotka lyövät ennen ottelua maksimissaan 10€ vedon Toronto Maple Leafs – Colorado Avelanche otteluun (Mikko Rantanen tekee vähintään yhden pisteen) saavat korotetun kertoimen 5.00 tähän kohteeseen.

• Vetoa lyödessä kohteen normaalit kertoimet näkyvät aluksi sivustolla, mutta kerroin 5.00 tulee näkyviin sen jälkeen, kun pelaaja on valinnut pelattavan pelikohteen vetokupongille. Varmistathan, että kerroin-boosti on käytössä ennen kuin jätät vetosi.

• Tarjous on voimassa vain ennen ottelua oikealla rahalla lyötäviin yksittäisvetoihin.

• Vain yksi veto/tarjous per henkilö/pelitili/IP-osoite.

• Maksimipanos 10€ ja minimitalletus 10€

• Maksimivoitto 50€

• Kohteen normaalit kertoimet saattavat muuttua, mutta tästä huolimatta kerroin-boosti tulee pysymään samana (5.00).

• Cash-out- toimintoa ei voi käyttää tämän tarjouksen yhteydessä.

• Tähän tarjoukseen ei voi yhdistää muita tarjouksia.

• Netellerillä tai Skrillillä tehtyjä talletuksia ei lasketa mukaan tähän kampanjaan.

• Mikäli pelikohde perutaan, niin panokset palautetaan.

LeoVegas pidättää itsellään oikeuden poissulkea, peruuttaa tai siirtää voitot pelitileiltä joiden katsotaan toimineen vilpillisesti.

LeoVegas pidättää itsellään oikeuden muuttaa tai päättää kampanjan milloin tahansa ja ilman erillistä ilmoitusta.

LeoVegasin tekemät päätökset tämän kampanjaan suhteen ovat lopullisia.

• Osallistumalla tähän kampanjaan hyväksyt myös LeoVegasin Yleiset Säännöt ja Ehdot.

Lue myös:
Vihdoin on kansan vuoro puhua: Äänestä Vuoden Parasta Urheilijaa!

Jaa