Tekeekö Pekka Rinne vai Leo Komarov enemmän maaleja NHL-kaudella 2019-2020? NordicBet avasi spesiaalikohteen, jossa on maistuvat kertoimet.

Kumpiko tekee enemmän maaleja: Pekka Rinne vai Leo Komarov?

Pekka Rinne teki viime viikolla NHL-uransa ensimmäisen maalin – Leo Komarov puolestaan avasi kuluvan kauden maalitilinsä joukkueensa viime ottelussa?

Joten, miten on, kumpiko tulee tekemään enemmän maaleja kuluvalla NHL-kaudella: Nashville Predatorsin maalivahti Pekka Rinne vai New York Islandersin hyökkääjä Leo Komarov.

Kaksikko on siis tällä hetkellä maalipörssissä samalla sijalla ja nyt vedonlyöntiyhtiö NordicBet on avannut vedonlyöntikohteen edellä esitettyyn kysymykseen liittyen

Tässä NordicBetin tiedote avatusta kohteesta:

Tekeekö maalivahti Rinne enemmän maaleja kuin hyökkääjä Komarov?
NHL-maalivahti Pekka Rinne pääsi viime viikolla juhlimaan harvinaista temppua, kun Nashvillen suomalaisveskari heitti kiekon Chicago-ottelun loppuminuuteilla tyhjään maalin. Rinne esittäytyikin Ylelle pelin jälkeen humoristisesti “Pekka Selänteenä”.
Islandersin suomalaishyökkääjän Leo Komarovin vahvuudet ovat perinteisesti olleet muualla kuin isoissa maalihurjasteluissa, mutta parhaalla sesongilla (2015-16) häkkejä syntyi komeat 19. Tulokaskauden maalisaldo jäi 42 ottelussa tähän mennessä pienimmäksi, neljään täysosumaan.
Tämän kauden maalitilinsä “Leksa” avasi tiistain ja keskiviikon välisenä yönä, ja saldo näyttää nyt tehoja 1+7.  Nyt NordicBet onkin avannut kepeän vedonlyönnin siitä, tekeekö Rinne tällä kaudella enemmän maaleja runkosarjassa kuin Komarov?
Komarov on kertoimissa tietenkin valtava ennakkosuosikki, onhan pelejä jäljellä vielä yli 30 – vaan siinä ajassa toki ehtii maalintekoon vielä myös “Pekka Selänne”.
Kertoimet: Eniten maaleja NHL:n runkosarjassa 2019-2020?
Leo Komarov 1.01
Yhtä monta 12.00
Pekka Rinne 30.00

Näin lyöt vetoa kohteesta:

1. Kirjaudu NordicBetin pelitilillesi tai avaa uusi pelitili, mikäli sinulla ei vielä sellaista ole; tämä onnistuu alla olevan painikkeen kautta.
2. Jos olet uusi pelaaja, hyödynnä NordicBetin 170 € tervetulopaketti.
3. Valitse NordicBetin sivuilla Vedonlyönti.
4. Valitse vedonlyöntivalikosta Erikoiskohteet > Suomi > Suomen erikoisvedot.
5. Lyö veto.

LYÖ VETO KOHTEESTA RINNE VS. KOMAROV JA HYÖDYNNÄ 170 € TERVETULOPAKETTI!

Tsekkaa myös parhaat vedonlyöntibonukset 2019 -listaus, ja nappaa huikeat bonukset taskuun!

LÖYDÄT PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET 2020 TÄÄLTÄ!
Jaa