888Sport jättikerroin

Salzburg – Liverpool: Liverpoolin voitolle jopa 10,00 kerroin!

Mestarien liigan lohkovaiheessa kohtaavat jälleen kerran Salzburg ja Liverpool. Edellinen kohtaaminen Liverpoolissa päättyi kotijoukkueen runsasmaaliseen voittoon lukemin 4-3. 888Sport tarjoilee jälleen kerran järisyttävät kerroinboosterit otteluun uusille asiakkaille, joten jos Andy Ruizin ja Anthony Joshuan kertoimet jäivät nappaamatta, niin uusi mahdollisuus on nenän edessä!

Joukkueet kohtasivat edellisen kerran 02.10.2019 Liverpoolissa, ja maali-iloittelu päättyi kotijoukkueen voittoon lukemin 4-3. Liverpool liitelee sarjataulukon kärjessä, ja on täyttä häkää matkalla kohti Mestarien liigan playoff-vaihetta. Salzburgin tehtävänä on ohittaa kaksi pistettä edellä oleva Napoli, jotta se pääsisi Mestarien liigan playoff-vaiheeseen, mutta muussa tapauksessa Eurooppa-liigan playoffit kutsuvat.

[vihjeet]

Ottelun kerroinasettelu

Salzburg – 3,80

Liverpool – 1,85

888Sport tarjoilee kuitenkin aivan älyttömät jättikertoimet uusille asiakkaille! Uutena asiakkaana saat Salzburgin voitolle jopa 26,00 kertoimen, kun taas Liverpoolin voitosta tarjotaa jopa 10,00 kerrointa. Maksimipanos tarjouksessa on 5€, mutta tälläkin voi jo sievoiset tienistit sekä muutaman ilmaisvedon itselleen ansaita.

Näin lunastat jättikertoimet:

1. Siirry 888sport -kampanjasivulle tästä
2. Rekisteröi ilmainen pelitili
3. Talleta vähintään 10€ käyttäen bonuskoodia 888ODDS
4. Lyö 5€ veto jomman kumman joukkueen puolesta

LUNASTA 888SPORT JÄTTIKERROIN!

Lue parhaat ilmaiset vedonlyöntivihjeet täältä!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord