NFL-pelaaja tyrmättiin rajusti ravintolassa, kun mies hyökkäsi Philadelphia Eaglesin pelaajan kimppuun ja löi hänet tajuttomaksi.

VIDEO: NFL-pelaaja tyrmättiin rajusti ravintolassa – pahoinpitelijä: “Suojelin vain ystävääni”

NFL-pelaaja tyrmättiin rajusti ravintolassa, kun mies hyökkäsi Philadelphia Eaglesin pelaajan kimppuun ja löi hänet tajuttomaksi.

Philadelphia Eaglesin Dallas Goedert oli viettämässä iltaa perheensä kanssa etelädakotalaisessa ravintolassa. Illan aikana 25-vuotias yhdysvaltalaispelaaja sai kovan iskun kasvoihinsa, jonka seurauksena hän lyyhistyi tajuttomaksi ravintolan lattialle. Iskun jälkeen Dallas Goedertin kanssa olleet henkilöt hyökkäsivät pahoinpitelijän kimppuun.

TMZ Sports tavoitti pahoinpitelijän, Kyle Hadalan, joka kertoi, että video ei kerro koko tarinaa siitä, mitä tapahtui lyöntiä ennen.

Hadala kertoo, että Goedert ja seurueensa olivat häirinneet heitä jo aikaisemmassa baarissa valitun musiikin takia.

– He olivat erittäin aggressiivisia ja epäkunnioittavia, Hadala kertoi.

Lyöjän mukaan he vaihtoivat baaria, jonne Goedert ja kumppanit seurasivat ja sen jälkeen tilanne kärjistyi. Miehen mukaan Goedertin seurueeseen kuuluneet henkilöt olivat nimitelleet ja uhannut hakata Hadalan ystävän, jonka jälkeen hän joutui mielestään toimimaan.

– Suojelin vain ystävääni ja sitten he hyökkäsivät 5-7 henkilön voimin, jotka löivät, potkivat, heittivät olutpulloja jne. He aiheuttivat minulle ruumillisia vahinkoja, joihin sain sairaalahoitoa seuraavat pari päivää.

Poliisin mukaan Hadala pidätettiin, mutta hänet on päästetty vapaaksi takuita vastaan. Häntä voi odottaa jopa kolme syytettä.

NFL-pelaaja tyrmättiin rajusti ravintolassa:

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Jaa