VIDEO: 100 Thieves erosi CS:GO -kokoonpanosta - Nadeshot kertoi syyn | Urheiluvedot.com

VIDEO: 100 Thieves erosi CS:GO -kokoonpanosta – toimitusjohtaja kertoo syyt

Legendaarinen esports-organisaatio 100 Thieves erosi CS:GO -kokoonpanosta ja toimitusjohtaja Matthew “Nadeshot” Haag avasi päätöksen syitä videolla. 100 Thieves ilmoitti 2019 lokakuun lopussa palaavansa Counter-Striken pariin kiinnittämällä australialaisen Renegadesin kokoonpanon.

Kokoonpanosta löytyvät Aaron “AZR” Ward, Justin “jks” Savage, Joakim “jkaem” Myrbostad, Jay “Liazz” Tregillgas ja Sean “Gratisfaction” Kaiwai. Suurimpana tähtenä on jks, jota huhuiltiin jo aikaisemmin Complexityn rosteriin.

Organisaation viimeiset ottelut hetkeen Counter-Striken parissa tulevat olemaan Pohjois-Amerikan IEM New York Online 2020 -turnaus, joka on käynnissä juuri nyt. 100 Thieves on B-lohkon kärjessä ja mukana on huima 2-1 voitto Team Liquidista.

Nadeshot kertoi yhdeksi syyksi koronaviruksen ja sen tuomat ongelmat. CS:GO on pyörinyt paljon Euroopassa ja nyt matkusteltu ei ole viisasta ja joissain päin maailmaa edes mahdollista eikä 100 Thieves pysty tarjoamaan kokoonpanolle hyviä olosuhteita Euroopassa.

Haag haluaisi, että joukkue olisi Pohjois-Amerikassa 100 Thievesin 35 miljoonan dollarin pelitalossa, kuten organisaation muutkin ihmiset.

Katso syyt kokonaan videolta alhaalta.

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Jaa