Aleksi Virolaiselle massiivinen voitto - seuraavaksi pelataan finaalipaikasta | Urheiluvedot.com

Aleksi Virolaiselle massiivinen voitto – seuraavaksi pelataan finaalipaikasta

Aleksi Virolaiselle massiivinen voitto cs_summit 6 -turnauksessa perjantaina. Aleksib:n joukkue OG oli pakkovoiton edessä tanskalaista Heroicia vastaan ja hoiti pelin 2-1. Panoksena oli todella tärkeitä RMR-pisteitä ja rahaa.

OG tarvii isosti RMR-pisteitä, sillä niiden avulla pääsee Counter-Striken tärkeimpään turnaukseen ja ennen tätä turnausta joukkue oli nollilla.

OG Esports jatkoi erikoisella tyylillään, sillä se voitti vastustajan karttavalinnan ja hävisi omansa. Heroicin Nikolaj “niko” Kristensen oli hyvällä pelipäällä jokaisessa kartassa, mutta tanskalaisten matka päättyi neljänteen sijaan.

Joukkueet valitsivat kartoiksi Nuken, Infernon ja Miragen.

Nuke (Heroicin valinta)

Nuke oli tiukkaa vääntöä alusta loppuun. Heroic aloitti johdossa, mutta OG karkasi 4-9 johtoon. Tanskalaiset voittivat kuusi kierrosta putkeen ja laittoivat tilanteeksi 10-9. Lopulta OG pääsi ensimmäisenä 15 kierrokseen, mutta Heroic vei pelin jatkoajalle. OG pääsi niskan päälle 20-22 ja varasti karttavalinnan.

Niko sai huimat 36 tappoa. Myös Mateusz “mantuu” Wilczewski osui kovaa ja sai eniten AWP-tappoja (21).

 

Inferno (OG:n valinta)

Inferno näytti siltä, että OG olisi voittamassa omaa karttavalintaansa ja sulkemassa ottelua 2-0, mutta 5-11 tilanteessa Heroic sai huiman yhdeksän kierroksen voittoputken ja yht’äkkiä peli oli 14-11. OG vastasi kolmella, mutta Heroic voitti 16-14.

Mirage (Ratkaiseva kartta)

Heroic sai vakuuttavan 5-0 alun, mutta sen jälkeen joukkue ei saanut onnistumisia. Erityisesti Nathan “NBK-“ Schmitt ja Valdemar “valde” Bjørn Vangså pelasivat loistavasti ja OG voitti 8-16.

 

Seuraavaksi vastassa kuuma BIG Clan

Lauantai-iltana OG kohtaa BIG Clanin ja panoksena on finaalipaikka. Kolmannesta sijasta saa 1750 pistettä, toisesta sijasta 1875 ja kärkipaikasta 2000. Ottelu alkaa 19.00 ja matsia voi seurata tästä linkistä.

OG ja BIG kohtasivat jo aikaisemmin turnauksessa ja silloin Virolaisen OG oli 2-1 parempi.

Voitto tanskalaisesta Heroicista oli tärkeä, sillä nyt joukkue on Euroopan RMR-sijoituksessa sijalla millä pääsee majoreille. Juuri nyt BIG ja OG ovat jaetulla 10 sijalla, mutta 11 parasta pääsevät seuraavaan major-turnaukseen. Cs_summit 6 ei ole viimeinen majoreiden karsintaturnaus eli nämä eivät varmista mitään, mutta auttavat paljon.

Regional Major Rankings -listalla suomalaisista korkealla ovat Jesse “zehN” Linjalan GODSENT ja ENCE eSports. ENCE sai Berliinin turnauksesta 600 pistettä, Road to Rio -turnauksesta 800 sekä cs_summit 6 -turnauksesta 875. Aleksib:n korvaus maksoi 120 pistettä.

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Jaa