Cloud9 hankki kaksi kiinnostavaa - Woxic tähtenä ja mezii tukipelaajana | Urheiluvedot.com

Cloud9 hankki kaksi kiinnostavaa – Woxic tähtenä ja mezii tukipelaajana

Cloud9 hankki kaksi kiinnostavaa pelaajaa ja paljasti tuttuun tapaan lisätietoja sopimuksista. Mukaan otettiin tähtipelaajaksi mousesportsista Özgür “woxic” Eker ja GamerLegionista tukipelaajaksi William “mezii” Merriman.

Woxic on todistanut osaamisensa huipulla nuoresta iästään huolimatta. Turkkilainen ottaa haltuunsa joukkueen AWP-tarkkuuskivääripelaajan roolin ja hänelle annetaan tilaa pelata tähtenä. Hänet valittiin 2019 maailman 12. parhaaksi pelaajaksi HLTV.orgin toimesta.

– Hän on todellinen LAN-pelaaja, hänen parhaat suoritukset ovat tulleet lavalla, tärkeissä otteluissa ja kriittisissä tilanteissa, jotka päättävät ottelun lopputuloksen.

– Paineesta tulee iso tekijä tälläisissä tilanteissa hänen vastustajilleen, mutta tämä AWP-hirviö pelaa rennosti, Henry kommentoi.

Toinen pelaaja on monille tuntematon. Kyseessä on brittiläinen mexii, joka pelasi viimeksi GamerLegionissa. Hänestä maksettiin 83,000 dollaria ja kolmen vuoden palkkana on 426,000 dollaria.

Merriman on joukkueen tukipelaaja ja kyseinen rooli sopii hänelle. 21-vuotias William ei ole todistanut taitojaan huipulla ja hänellä riittää opittavaa.

Aika näyttää oliko meziin valinta hyvä vai ei, mutta nyt faneilta on tullut paljon kritiikkiä.

Cloud9:n uusi kokoonpano:

  • Alex “ALEX” McMeekin
  • William “mezii” Merriman
  • Özgur “woxic” Eker

 

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

 

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord