Counter-Striken Messi ja Ronaldo kohtasivat finaalissa - huikea comeback | Urheiluvedot.com

Counter-Striken Messi ja Ronaldo kohtasivat finaalissa – huikea comeback

Counter-Striken Messi ja Ronaldo eli Mathieu “ZywOo” Herbaut sekä Oleksandr “s1mple” Kostyliev kohtasivat Euroopan IEM Beijing Online -turnauksen finaalissa ja Team Vitality vei pidemmän korren huikean comebackin jälkeen. Natus Vincere johti 2-0, mutta ranskalaiset voittivat loput kolme karttaa ja finaalin 2-3. Kuuden miehen kokoonpano sai vihdoin pokaalin kaappiin, sillä he ovat olleet useasti finaalissa, mutta hävinneet katkerasti.

Jos Lionel Messi ja Cristiano Ronaldo ovat jalkapallossa maailman parhaita pelaajia, niin heidän CS:GO -versionsa ovat ehdottomasti Team Vitalityn ZywOo ja Natus Vinceren s1mple.

Paras viidestä -finaali ratkesi viidennessä kartassa Team Vitalityn 3-2 voittoon. Kostyliev jätti Herbautin varjoonsa ja isosti, mutta pokaaliin se ei riittänyt. Toisen kartan eli Dust2:n 37 tappoa oli yksi vuoden parhaista esityksistä finaalissa ja s1mple lopetti kartan 37-13 eli huimat 24  tappoa plussalla. Samaan aikaan ZywOo jäi miinukselle neljä tappoa tilastoilla 13-17.

Finaali ratkesi vasta viimeisessä kartassa. Mirage alkoi upeasti ZywOon yksilösuorituksella, joka sai käyntiin huiman voittoputken 6-0 asti.

Natus Vincere taisteli mukaan peliin s1mplen johdolla ja pääsi 10-8 asti, mutta sitten Team Vitality meni menojaan ja voitti 16-8.

S1mple sai finaalissa yhteensä 118 tappoa ja ZywOo 88.

Tilastot ja muut tiedot löytyvät: HLTV

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21! 

Jaa