Palkintopotti: 50,000$ ja kahdelle parhaalle paikka Majoreille

Sijainti: Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta

ENCE kohtasi ensimäisessä jatkopelissä Sproutin.

Kartat: Dust2, Nuke & Train
(ENCE poisti Cachen, Sprout Overpassin, ENCE valitsi Dust2, Sprout  Nuken, ENCE poisti Miragen, Sprout Infernon ja Train jäi kolmanneksi kartaksi)
Lähde: HLTV

Ensimmäinen kartta Dust2 oli suomalaisten juhlaa. Ylivoimainen 3-12 erä näytti todella hyvältä. Puoliajalla kärjessä oli Jani “Aerial” Jussila 15-6 statseilla.

Toisen puoliskon pistoolierän voitto takasi ENCE:lle hyvät mahdollisuudet ja lopulta peli päättyi 7-16 suomalaisille. ENCE pelasi todella tasaisesti. Kaikki pelaajat olivat hyviä ja se kertoo positiivista joukkueesta.

Toinen kartta oli Sproutin valitsema Nuke. ENCE voitti pistoolierän ja sai hyvän alun. Ensimmäinen puolisko päättyi 10-5 ENCEn hyväksi.

ENCE ei pysähtynyt ensimmäiseen erään ja dominoi toista puoliskoa. Peli päättyi 16-7 suomalaisille.
Aleksi “allu” Jalli sai loistavat 25-13 statsit ja Jani “Aerial” Jussila 22-16

ENCE tarvitsee enää yhden voiton varmistaakseen pääsyn Majoreille. Nyt on tori todella lähellä.

Kuvalähde: Encen kotisivut