CS:GO Europe Minor: Pääseekö ENCE Majoreille?

Suomalainen ENCE on askeleen päässä Majoreista.

Aikataulu: 19.7.2018–22.7.2018

Palkintopotti: 50,000$ ja kahdelle parhaalle paikka Majoreille

Sijainti: Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta

Lohkot:

Lohko A


3DMAX, ENCE, Optic & LeftOut

Lohko B


Kinguin, Ninjas In Pyjamas, Red Reserve & Sprout

Suosikit:

Ence

Kokoonpano: Allu, Aerial, Aleksib, Sergej & XseveN
Kerroin voittoon: 4
Viimeisin sijoitus: 7-8. (ESL One Cologne 2018)

Suomalaisten toivo Ence lähtee ehkä jopa yllättävästi yhtenä ennakkosuosikeista turnaukseen. Aleksi “Allu” Jallin joukkue pelasi Saksassa upeasti, mutta nyt on vuoden tärkeimmän karsinnan vuoro. Majorit ovat kaikkien pelaajien tärkein tavoite ja nyt suomalaiset ovat todella lähellä.

Joukkue sai voimaa, kun Saksassa kaatuivat isot nimet Ninjas In Pyjamas sekä Mousesports. Ence laittoi koville jopa yhden maailman parhaista joukkueista (Natus Vincere), mutta NaVi oli lopussa parempi ja voitti koko turnauksen.

Jere “Sergej” Salo on 16-vuotias superlupaus ja häneltä odotetaan todella paljon. Nuoren Jeren suorituksia oli ilo katsoa Saksassa pelatussa turnauksessa ja pitää toivoa, että pää kestää tulevat paineet.

Ensimmäinen ottelu: ENCE vs Leftout

Optic

Kokoonpano: JuGi, cajunb, k0nfig, gade & Snappi
Kerroin voittoon: 4
Viimeisin sijoitus: 2. (DreamHack Open Summer 2018)

Optic muodostuu hyvistä pelaajista. Nuoret lupaukset Jakob “JuGi” Hansen ja paljon tunteita herättänyt Kristian “k0nfig” Wienecke ovat molemmat todella loistavia pelaamaan.

Rene “Cajunb” Borg tuo joukkueeseen tarvittavan kokemuksen.

Tiimistä tulee vähän mieleen Ence, koska molemmat ovat todella uusia kokoonpanoja ja yhtenäisyyksiä löytyy muutenkin. Molemmat hakevat ensimmäistä isoa voittoa.

Ensimmäinen ottelu: Optic vs 3DMAX

Ninjas In Pyjamas

Kokoonpano: f0rest, Get_RiGhT, dennis, Lekr0 & REZ
Kerroin voittoon: 4,50
Viimeisin sijoitus: 13-16. (ESL One Cologne 2o18)

Legendaarinen Ninjas In Pyjamas kaipaa paluuta Majoreille. NIP omaa todella suuret paineet, koska joukkueen odotetaan aina pelaavan Majoreilla. Nyt on kulunut kauan edellisestä ja uusia pelaajiakin on kerinnyt tulla tiimiin.

Uusi lisäys Jonas “Lekr0” Olofsson otti “In Game Leaderin” roolin itselleen ja kohta nähdään, että miten se toimii. Jos ruotsalaiset eivät pääse taaskaan majoreille niin huonolta näyttää joukkueen suhteen.

Ensimmäinen ottelu: Ninjas In Pyjamas vs Red Reserve

VEDONLYÖNTI

Esports-pelikohteita löytyy lukuisilta peliyhtiöiltä. Kerroinvertailu kannattaa aina ja siksi moni pelaaja käyttääkin useampaa peliyhtiötä. Ohessa omat suosituksemme.

BETHARD – Jalkapallofanin taivas, Zlatanin peliyhtiö. Loistavat kampanjat ja kertoimet. Sivuston käytettävyys sekä osaava ja nopea asiakaspalvelu ovat lyömätön yhdistelmä.

BETHARDIN KERTOIMET JA AVAUSBONUKSET TÄSTÄ

MR GREEN – Suomalaisten vedonlyöjien kestosuosikki ja Euroopan parhaimmaksi arvostettu kasino. Yksi tunnetuimmista ja suosituimmista pelisivustoista. Erikoisuutena monivedot ja isot jackpotit. Nopeat rahansiirrot. Et tule pettymään!

MR GREENIN KERTOIMET JA AVAUSBONUKSET TÄSTÄ

LEOVEGAS – Erinomaiset vedonlyöntikohteet ja jatkuvasti markkinan isoimpia kerroinnostoja. Nopeat rahansiirrot ja todella maistuvat avausbonukset.

LEOVEGASIN KERTOIMET JA AVAUSBONUKSET TÄSTÄ

UNIBET – Loistava ja monipuolinen kohdetarjonta. Bonuksissa pieni kierrätys. Löytyy kaikki ja enemmän mitä haluat. Paljon urheilun livelähetyksiä, isoja kampanjoita ja kilpailuja.

UNIBETIN KERTOIMET JA AVAUSBONUKSET TÄSTÄ

GUTS – Nouseva ja kauniisti rullaava pelisaitti, erittäin nopeat kotiutukset. Paljon livekohteita kellon ympäri. Asiakaspalvelu on aina ensiluokkaista. No Guts – No Glory!

GUTSIN KERTOIMET JA AVAUSBONUKSET TÄSTÄ

10BET – Koko ajan parantuva ja tarjontaansa lisännyt pelisaitti. Helppokäyttöinen ja kohteet löytyvät nopeasti. Maistuvia combo-tarjouksia vedonlyönnin ystäville.

10BETIN KERTOIMET JA AVAUSBONUKSET TÄSTÄ

VEIKKAUS – Lisää jatkuvasti kohdetarjontaansa ja yrittää pysyä kovassa kansainvälisessä kisassa mukana. Parantanut kertoimiaan ja markkinatoppeja löytyy entistä useammin. Jos internet sattuu menemään rikki, aina löytyy kioski tai huoltoasema, joissa saa peliä sisään.

VEIKKAUKSEN KERTOIMET TÄSTÄ

Kuvalähde: Encen kotisivut

Jaa