ENCE finaaliin! Suomalaisten hieno matka jatkuu

StarSeries i-League Season 6 pelataan Ukrainassa. Mukana suomalainen ENCE! Suomalaiset kohtasivat välierässä OpTicin.

Aikataulu: 7.10.2018-14.10.2018

Palkintopotti: $300,000

Sijainti: Kiova, Ukraina

ENCE kohtasi välierässä tanskalaisen OpTicin ja tuhosi joukkueen.

Kartat: Mirage, Cache & Inferno

Tulokset: Mirage 10-16 & Cache 7-17

Ensimmäinen kartta: Mirage

ENCE voitti pistoolikierroksen, mutta hyvää alkua suomalaiset eivät saaneet, kun OpTic voitti heti seuraavan kierroksen ja pari seuraavaa. Suomalaiset voittivat kierroksen ja kavensivat pelin 3-2, mutta hävisivät seuraavan ja OpTic karkasi 6-2 johtoon.

ENCE sai vähän pelistä kiinni ja kavensi pelin 6-4, mutta OpTic otti heti perään kolme kierrosta. Lopulta ensimmäinen puolisko päättyi 9-6 tanskalaisille.

ENCE aloitti toisen puoliskon loistavasti, kun myös toinen pistoolikierros meni suomalaisille. Aleksi “allu” Jallin joukkue voitti myös kaksi seuraavaa ja tasoitti pelin 9-9. Seuraavalla kierroksella Jere “sergej” Salo tappoi upeasti pari vihollista ja voitti tärkeän kierroksen.
9-11 tilanteessa joukkueenjohtaja Aleksi “Aleksib” Virolainen tappoi kolme vastustajaa ja voitti kierroksen

9-14 kierroksella OpTic sai vähän iloa, kun Rene “cajunb” Borg pysäytti suomalaisten hyökkäyksen kolmella tapolla. Heti seuraavalla kierroksella Jani “Aerial” Jussila kokeili hyökkäystä uudelleen ja otti kaksi tappoa saitilta ja OpTic joutui mennä säästämään. Se oli tanskalaisten tuho ja ENCE karkasi ensimmäisen kartan voittoon.

Toinen kartta: Cache

Toinen kartta alkoi vahvasti, kun Sami “xseveN” Laasanen tappoi pistoolikierroksella kolme vihollista ja ENCE voitti kierroksen. OpTic voitti seuraavan, mutta ence otti heti perään koston.

Neljännellä kierroksella OpTic oli voittamassa, mutta Aerial tappoi kolme ja pysäytti hyökkäyksen. ENCE hoiti seuraavan kierroksen ja kuudennella kierroksella Aerial teki sen taas. Hyökkäys tuli a-saittia kohti, mutta Jani otti kolme tärkeää tappoa ja hoiti homman.

Kun 10 kierrosta oli pelattu, niin tilastot olivat upeat.


ENCE voitti ensimmäisen puoliskon 3-12. Aleksi “allu” Jalli sai huikeat 25 tappoa.

Toinen puolisko alkoi tanskalaisten kannalta hyvin, mutta ENCE ei antanut comebackin alkaa ja tuhosi joukkueen 7-16.

Aleksi “allu” Jalli oli otteluparin tähti. 51 tappoa ja 17 kuolemaa on huikea saldo.

Finaali alkaa huomenna kello 17.00. Vastassa on NRG tai Vega Squadron.

 

VEDONLYÖNTI

Esports-pelikohteita löytyy lukuisilta peliyhtiöiltä. Kerroinvertailu kannattaa aina ja siksi moni pelaaja käyttääkin useampaa peliyhtiötä. Alhaalta löytyy suosituksia.
Mitä ENCElle käy finaalissa?

BETHARD – Jalkapallofanin taivas, Zlatanin peliyhtiö. Loistavat kampanjat ja kertoimet. Sivuston käytettävyys sekä osaava ja nopea asiakaspalvelu ovat lyömätön yhdistelmä.

BETHARDIN KERTOIMET JA AVAUSBONUKSET TÄSTÄ

MR GREEN – Suomalaisten vedonlyöjien kestosuosikki ja Euroopan parhaimmaksi arvostettu kasino. Yksi tunnetuimmista ja suosituimmista pelisivustoista. Erikoisuutena monivedot ja isot jackpotit. Nopeat rahansiirrot. Et tule pettymään!

MR GREENIN KERTOIMET JA AVAUSBONUKSET TÄSTÄ

LEOVEGAS – Erinomaiset vedonlyöntikohteet ja jatkuvasti markkinan isoimpia kerroinnostoja. Nopeat rahansiirrot ja todella maistuvat avausbonukset.

LEOVEGASIN KERTOIMET JA AVAUSBONUKSET TÄSTÄ

UNIBET – Loistava ja monipuolinen kohdetarjonta. Bonuksissa pieni kierrätys. Löytyy kaikki ja enemmän mitä haluat. Paljon urheilun livelähetyksiä, isoja kampanjoita ja kilpailuja.

UNIBETIN KERTOIMET JA AVAUSBONUKSET TÄSTÄ

GUTS – Nouseva ja kauniisti rullaava pelisaitti, erittäin nopeat kotiutukset. Paljon livekohteita kellon ympäri. Asiakaspalvelu on aina ensiluokkaista. No Guts – No Glory!

GUTSIN KERTOIMET JA AVAUSBONUKSET TÄSTÄ

10BET – Koko ajan parantuva ja tarjontaansa lisännyt pelisaitti. Helppokäyttöinen ja kohteet löytyvät nopeasti. Maistuvia combo-tarjouksia vedonlyönnin ystäville.

10BETIN KERTOIMET JA AVAUSBONUKSET TÄSTÄ

VEIKKAUS – Lisää jatkuvasti kohdetarjontaansa ja yrittää pysyä kovassa kansainvälisessä kisassa mukana. Parantanut kertoimiaan ja markkinatoppeja löytyy entistä useammin. Jos internet sattuu menemään rikki, aina löytyy kioski tai huoltoasema, joissa saa peliä sisään.

VEIKKAUKSEN KERTOIMET TÄSTÄ

Lähde kuvaan ja tekstiin: Starladder

Jaa