ENCE hävisi lohkon viimeiselle - tappioputki jo yhdeksän ottelua!

ENCE hävisi lohkon viimeiselle – tappioputki jo yhdeksän ottelua!

ENCE hävisi lohkon viimeiselle ja tappioputki kasvoi jo yhdeksän ottelun mittaiseksi.

ENCEn tilanne alkaa olemaan tukala. Jesse “zehN” Linjalan GODSENT otti 2-1 voiton suomalaisista ESL Pro Leaguen 11 kauden ottelussa.

A-lohkon molemmat joukkueet olivat 0-3 tilanteessa, mutta aikaisemmin GODSENT ei ollut voittanut edes yhtä karttaa. Nyt joukkue kuitekin sai avattua pistetilinsä.

Joukkueet valitsivat kartoiksi Trainin, Nuken ja Dust2:n. Suomalaisten valitsema Train oli tiukkaa taistelua, kun GODSENT voitti molemmat pistoolikierrokset ja johtivat peliä 12-9. ENCE pelasi lopun loistavasti ja päätti kartan 13-16 voittoon. Ottelussa tulivoimaansa näytti Miikka “suNny” Kemppi, kun hän sai 26 tappoa.

Myös toisessa kartassa Nukessa Linjalan joukkue voitti pistoolikierrokset ja pelasi alun paremmin. GODSENT näytti karkaavan voittoon 7-14 kohdalla, mutta ENCE teki comebackin ja sai pelin jatkoajalle. Siellä slovakialaisen Martin “STYKO” Stykin joukkue oli parempi.

Kolmanteen karttaan ENCE ei saapunut – tai ainakin siltä näytti. GODSENT dominoi ottelua ja voitti 16-4. ENCEn puolustus ei toiminut yhtään ja kolme voitettua kierrosta tuli agressiivisen pelaamisen ansiosta.

ENCE on nyt yhdeksän ottelun häviöputkessa ja edellinen voitto tuli 10. tammikuuta.

 

SEURAA KORONAVIRUKSEN VAIKUTUKSIA URHEILUUN TÄÄLTÄ:
UV seuraa: Näin koronavirus vaikuttaa urheiluun!

Jaa