ENCE palasi pelaajatauolta voitokkaasti - maailmanlistan toinen kaatui! | Urheiluvedot.com

ENCE palasi pelaajatauolta voitokkaasti – maailmanlistan toinen kaatui!

ENCE palasi pelaajatauolta voitokkaasti, kun Euroopan ESL Pro League Season 12 käynnistyi ottelulla tanskalaista Heroicia vastaan. ENCE voitti jännittävän ottelun, sillä suomalaisten valitsema Train päättyi 16-9 tanskalaisille, Heroicin valitsema Nuke 5-16 suomalaisille ja ratkaiseva kartta Inferno 13-16 ENCElle.

Heroicin lähtökohdat matsiin olivat kiinnostavat, sillä tanskalaiset voittivat jättimäisen Euroopan ESL One Cologne 2020 -turnauksen, mutta sen jälkeen joukkueen valmentaja Nicolai “HUNDEN” Petersen jäi kiinni huijaamisesta ja tuomittiin pitkään pelaajakieltoon.

Ensimmäinen kartta Train

Pelaajatauko loppui, mutta Miikka “suNny” Kemppi ja Elias “Jamppi” Olkkonen jäivät lomalle – ainakin siltä näytti tilastollisesti. Jamppi sai seitsemän (7) tappoa ja kuoli 20 kertaa ja suNny laittoi huonommaksi kuudella (6) tapolla sekä 20 kuolemalla.

Tanskalaiset pelasivat CT-puolta erittäin agressiivisesti alun. ENCE rankaisi siitä ja pääsi 4-5 johtoon, mutta Heroic lopetti puoliskon 10-5. Trainissa ENCE sai voitettua muutaman yksittäisen kierroksen, mutta tanskalaiset juoksivat yli ja ottivat 16-9 voiton.

Toinen kartta Nuke

Elias “Jamppi” Olkkonen ja Miikka “suNny” Kemppi lopettivat virallisesti pelaajatauon saapumalla nätisti kartalle. Jamppi lopetti kartan 22-14 ja suNny 17-12. Erityisesti Jamppi aiheutti paljon vahinkoa, sillä hänen ADR oli kartan isoin (108,2)

Karttaa ei tarvi paljoa analysoida, sillä ENCEn puolustus piti. Suomalaiset voittivat ensimmäisen puoliskon 1-14. Heroic otti pistoolikierroksen ja sai muutaman kierroksen kasaan, mutta lopputulos oli 5-16.

Kolmas ja ratkaiseva kartta Inferno

Lähtökohdat Infernoon olivat kiinnostavat. Suomalaiset eivät olleet pelanneet kolmeen kuukauteen kertaakaan Infernoa ja tanskalaisille kyseessä on vahva kartta. Allu kuitenkin saapui servulle ja omisti sen, sillä hän otti 34 tappoa, teki eniten vahinkoa, otti eniten AWP-tappoja ja avasi peliä parhaiten.

Ensimmäinen puolisko oli tasainen ja päättyi 7-8 suomalaisille. 10-11 ENCE oli kaksi vastaan yksi tilanteessa ja Nikolaj “niko” Kristensen onnistui voittamaan Aleksi “allu” Jallin sekä Miikka “suNny” Kempin. Seuraavalle kierrokselle allu maksoi oman edellisen kierroksen “virheensä” kolmella tapolla ja laittoi pelin 11-12. Tämän jälkeen “Martin “stavn” Lund onnistui uudelleen voittamaan kaksi vihollista ja varasti kierroksen. ENCE otti seuraavalle ison riskin ja laittoi kaikki munat yhteen koriin. Heroic käveli “kohti koria” ja koki täyden tyrmäyksen.

Jalli sai mahdollisuuden voittaa pelin ENCEn hyväksi 28 kierroksella, mutta Casper “cadiaN” Moller ei uskonut allun huijausta ja piti Heroicin mukana pelissä. Seuraava kierros ratkaisi pelin suomalaisten hyväksi.

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Jaa