ENCE penkitti Jere "sergej" Salon yhteisymmärryksessä - taustalla kaksi syytä | Urheiluvedot.com

ENCE penkitti Jere “sergej” Salon yhteisymmärryksessä – taustalla kaksi syytä

Suomen CS-skene on palannut vanhaan sekavaan aikaan, sillä nyt ENCE penkitti Jere “sergej” Salon yhteisymmärryksessä ja taustalla on kaksi isompaa syytä. Suomen menestynein CS-joukkue ottaa korvaajaksi lainalle SJ Gamingista 19-vuotiaan Tuomas “SADDYX” Louhimaan.

Aikaisemmin Jani “Aerial” Jussila jäi sairaslomalle ja Slaava “Twista” Räsänen siirtyi muihin hommiin. Heidät korvasivat Joonas “doto” Forss ja Eetu “sAw” Saha.

Jere Salo ilmoitti organisaatiolle hänen pelimotivaationsa laskusta ja siitä, että haluaisi astua sivuun aktiivisesta kokoonpanosta. Sergej päätti lähteä suorittamaan varusmiespalveluksensa tammikuusta alkaen ja näistä syistä ENCE penkitti Suomen lupaavan CS-tähden yhteisymmärryksessä.

Sergej on kerinnyt nuoresta iästä huolimattaan saavuttaa paljon. Salo valittiin HLTV:n toimesta maailman 13. parhaaksi pelaajaksi ja hänestä tuli IEM Katowice 2019 -turnauksen aikana nuorin pelaaja, joka pääsi Majoreiden finaaliin. Siitä kokoonpanosta jäljellä aktiivisessa rosterissa on enää vain Aleksi “allu” Jalli.

Lisätietoja löytyy tästä.

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Jaa