ENCE romahti ranskalaisia vastaan – mitä käy lohkossa?

ENCE romahti ranskalaisia vastaan ja DreamHackin lohkovaihe muuttui erittäin kiinnostavaksi.

Ranskalainen Team Vitality oli tyly vastustaja perjantaina Euroopan DreamHack Masters Spring 2020 -turnauksessa, kun ENCE hävisi molemmat kartat ja yhteensä kierroksia kertyi vain 15.

Ensimmäinen kartta Mirage käynnistyi hyvin ja ENCE johti peliä 4-1, mutta sen jälkeen tapahtui jättimäinen romahdus.

Elias “Jamppi” Olkkosen taitoa voit ihailla alhaalta.

Suomalaiset saivat vain kaksi kierrosta lisää ja Vitality voitti 16-6.

Toinen kartta Dust2 oli vaikeaa koko ensimmäisen puoliskon ja ENCE sai vain neljä kierrosta. Toisen pistoolikierroksen ja parin toisen voitto toi pelin 11-7, mutta comeback jäi siihen. Ranskalaiset jatkoivat voittamista ja peli päättyi 16-9.

ENCEn riveistä vain Aleksi “allu” Jalli jäi plussalle, kun hän sai 23 tappoa ja kuoli 18 kertaa.

Ranskalaisten sankarina toisessa kartassa hääräsi hieman yllättävä nimi, kun Cedric “RpK” Guipoyu loisti.

Mitä käy lohkossa

Euroopan DreamHack Masters Spring 2020 -turnauksen D-lohkossa Team Vitality ja Natus Vincere ovat varmistaneet jatkopaikan. Lauantaina ENCE kohtaa Ninjas in Pyjamaksen ja ottelun panos on iso. Voitolla ENCE varmistaa lohkon kolmannen sijoituksen. Juuri nyt ENCE on kolmella pisteellä kolmantena ja kierrosmäärät ovat -11. Ninjas in Pyjamas on nollalla pisteellä -31. Lohkon toisena oleva Natus Vincere on kierroseron perusteella +5 eli eroa löytyy.

Lohkon kolmas kohtaa muuttuneen Astraliksen alemmassa lohkokaaviossa. Mukana ovat uudet pelaajat Marco “Snappi” Pfeiffer ja Jakob “JUGi” Hansen. Jos tästä ottelusta irtoaa voitto, niin vastaan tulee Heroic tai B-lohkon kakkonen Complexity.

 

 

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Jaa