ENCE voitti ja pääsi jatkoon! 16-vuotias “sergej” tähtenä

StarSeries i-League Season 6 pelataan Ukrainassa. Mukana suomalainen ENCE!
Suomalaiset olivat voittaneet jo kaksi ottelua ja vastaan tuli mousesports. 16-vuotiaan Jeren johdolla ENCE hoiti ottelun hienosti.

Aikataulu: 7.10.2018-14.10.2018

Palkintopotti: $300,000

Sijainti: Kiova, Ukraina

ENCEn turnauksen kolmas ottelu oli mousesportsia vastaan.

Kartta: Inferno
(mousesports poisti Overpassin, ENCE Cachen, mousesports Trainin, ENCE Nuken, mousesports Infernon, ENCE Dust2 ja Mirage jäi jäljelle.) Lähde: HLTV

Tulos: 12-16 (9-6, 3-10)

ENCE aloitti pelin loistavasti. Pistoolikierros oli ylivoimainen ja seuraavalla kierroksella ei kuollut kukaan.
0-3 tilanteessa oli todella pienestä kiinni, mutta mousesports onnistui voittamaan.
Joukkueet vaihtelivat kierroksia ja mousesports voitti puoliskon 9-6.

Suomalaiset voittivat myös toisen pistoolikierroksen ja saivat sen avulla voitettua pari kierrosta sekä tasoitettua pelin 9-9.
Miikka “sunNy” Kempin edustama joukkue sai ainoastaan yhden kierroksen, kun ENCE karkasi 10-14 johtoon.
11-14 tilanteessa mousesports sai pommin kiinni ja oskar hoiti ropzin kanssa erän itselleen. Mousesportsin comeback ei kuitenkaan riittänyt, kun yhden erän verran ja 12-14 erässä ENCE käytti tavaroitaan loistavasti. Yksi pelaajista heitti valokranaatin ja Jani “Aerial” Jussila tappoi heti erän alussa valoissa olleen sunNyn. Yhden miehen ylivoimalla joukkue hoiti erän hienosti.
Viimeisellä kierroksella mousesports meni vauhdilla b-saitille, mutta matka pysähtyi lyhyeen ja ENCE voitti ottelun.

Jere “sergej” Salo lopetti pelin 26-13 tilastoilla. Miten pitkälle 16-vuotias Jere pääsee? Odotamme innolla. Tässä turnauksessa jälki on ollut tuhoisaa.

 

VEDONLYÖNTI

Esports-pelikohteita löytyy lukuisilta peliyhtiöiltä. Kerroinvertailu kannattaa aina ja siksi moni pelaaja käyttääkin useampaa peliyhtiötä. Alhaalta löytyy suosituksia.
Mitä ENCElle käy pleijareissa? Mitä käy muissa päivän otteluissa? Onnistuuko sunNy joukkueensa kanssa paremmin seuraavassa ottelussa?

BETHARD – Jalkapallofanin taivas, Zlatanin peliyhtiö. Loistavat kampanjat ja kertoimet. Sivuston käytettävyys sekä osaava ja nopea asiakaspalvelu ovat lyömätön yhdistelmä.

BETHARDIN KERTOIMET JA AVAUSBONUKSET TÄSTÄ

MR GREEN – Suomalaisten vedonlyöjien kestosuosikki ja Euroopan parhaimmaksi arvostettu kasino. Yksi tunnetuimmista ja suosituimmista pelisivustoista. Erikoisuutena monivedot ja isot jackpotit. Nopeat rahansiirrot. Et tule pettymään!

MR GREENIN KERTOIMET JA AVAUSBONUKSET TÄSTÄ

LEOVEGAS – Erinomaiset vedonlyöntikohteet ja jatkuvasti markkinan isoimpia kerroinnostoja. Nopeat rahansiirrot ja todella maistuvat avausbonukset.

LEOVEGASIN KERTOIMET JA AVAUSBONUKSET TÄSTÄ

UNIBET – Loistava ja monipuolinen kohdetarjonta. Bonuksissa pieni kierrätys. Löytyy kaikki ja enemmän mitä haluat. Paljon urheilun livelähetyksiä, isoja kampanjoita ja kilpailuja.

UNIBETIN KERTOIMET JA AVAUSBONUKSET TÄSTÄ

GUTS – Nouseva ja kauniisti rullaava pelisaitti, erittäin nopeat kotiutukset. Paljon livekohteita kellon ympäri. Asiakaspalvelu on aina ensiluokkaista. No Guts – No Glory!

GUTSIN KERTOIMET JA AVAUSBONUKSET TÄSTÄ

10BET – Koko ajan parantuva ja tarjontaansa lisännyt pelisaitti. Helppokäyttöinen ja kohteet löytyvät nopeasti. Maistuvia combo-tarjouksia vedonlyönnin ystäville.

10BETIN KERTOIMET JA AVAUSBONUKSET TÄSTÄ

VEIKKAUS – Lisää jatkuvasti kohdetarjontaansa ja yrittää pysyä kovassa kansainvälisessä kisassa mukana. Parantanut kertoimiaan ja markkinatoppeja löytyy entistä useammin. Jos internet sattuu menemään rikki, aina löytyy kioski tai huoltoasema, joissa saa peliä sisään.

VEIKKAUKSEN KERTOIMET TÄSTÄ

Lähde kuvaan ja tekstiin: Starladder

Jaa