ENCE voitti ja pääsi välieriin! Seuraavaksi vastassa OpTic

StarSeries i-League Season 6 pelataan Ukrainassa. Mukana suomalainen ENCE!
Suomalaiset eivät ole hävinneet turnauksessa vielä kertaakaan. Nyt puolivälierissä vastassa oli BIG.

Aikataulu: 7.10.2018-14.10.2018

Palkintopotti: $300,000

Sijainti: Kiova, Ukraina

ENCE kohtasi puolivälierässä BIGin.

Kartat: Overpass, Nuke & Train

BIG poisti Miragen, ENCE Cachen, BIG valitsi Overpassin, ENCE Nuken, BIG poisti Infernon, ENCE D2 ja Train jäi viimeiseksi kartaksi. Lähde: HLTV

Tulokset: 2-1 (20-22, 8-7, 7-8, 5-7) 16-9 (10-5, 6-4) & 16-10 (9-6, 7-4)

Ensimmäinen kartta oli Overpass. Overpass alkoi suomalaisten osalta mukavasti, kun joukkue voitti pistoolikierroksen ja johti 5-0.
BIG sai pelistä kuitenkin kiinni ja ensimmäinen puolisko päättyi 8-7.

ENCE pelasi hyvän toisen puoliskon ja johti peliä 15-11.
15-11 erässä ENCE oli 4vs2 tilanteessa, mutta onnistui häviämään loistavan paikan. Seuraavaksi pelattiin jatkoaika ja sielä BIG oli parempi.

Paras suomalainen: Jani “Aerial” Jussila 34 tapolla.

Toinen kartta oli suomalaisten valitsema Nuke. ENCE aloitti pelin hurjasti kartan vaikeammalla puolella ja voitti sen 10-5. Ensimmäisen puoliskon viimeinen kierros oli jännittävä, kun Sami “xseveN” Laasanen voitti 2vs1 tilanteen ainoastaan yhdellä hp.

BIG sai kavennettua pistoolikierroksen takia pelin 10-9, mutta sitten ENCE alkoi dominoimaan ja voitti ottelun.

Paras suomalainen: Jere “sergej” Salo 21 tapolla.

Kolmas ja ratkaiseva kartta oli Train.

ENCE aloitti taas kartan vaikeammalla puolella ja sai hurjan alun. Suomalaiset johtivat jopa 9-3, mutta sitten BIG sai kolme viimeistä kierrosta ja puolisko päättyi 9-6.

BIG voitti taas toisen pistoolikierroksen ja sai tasoitettua pelin 9-9, mutta sitten ENCE alkoi voittamaan ja tuhosi saksalaisjoukkueen.

Ensimmäiset tapot menivät 11-15 BIG hyväksi.

Paras suomalainen: Jani “Aerial” Jussila 23 tapolla.

 

VEDONLYÖNTI

Esports-pelikohteita löytyy lukuisilta peliyhtiöiltä. Kerroinvertailu kannattaa aina ja siksi moni pelaaja käyttääkin useampaa peliyhtiötä. Alhaalta löytyy suosituksia.
Mitä ENCElle käy välierässä, kun vastassa on tanskalainen OpTic?

BETHARD – Jalkapallofanin taivas, Zlatanin peliyhtiö. Loistavat kampanjat ja kertoimet. Sivuston käytettävyys sekä osaava ja nopea asiakaspalvelu ovat lyömätön yhdistelmä.

BETHARDIN KERTOIMET JA AVAUSBONUKSET TÄSTÄ

MR GREEN – Suomalaisten vedonlyöjien kestosuosikki ja Euroopan parhaimmaksi arvostettu kasino. Yksi tunnetuimmista ja suosituimmista pelisivustoista. Erikoisuutena monivedot ja isot jackpotit. Nopeat rahansiirrot. Et tule pettymään!

MR GREENIN KERTOIMET JA AVAUSBONUKSET TÄSTÄ

LEOVEGAS – Erinomaiset vedonlyöntikohteet ja jatkuvasti markkinan isoimpia kerroinnostoja. Nopeat rahansiirrot ja todella maistuvat avausbonukset.

LEOVEGASIN KERTOIMET JA AVAUSBONUKSET TÄSTÄ

UNIBET – Loistava ja monipuolinen kohdetarjonta. Bonuksissa pieni kierrätys. Löytyy kaikki ja enemmän mitä haluat. Paljon urheilun livelähetyksiä, isoja kampanjoita ja kilpailuja.

UNIBETIN KERTOIMET JA AVAUSBONUKSET TÄSTÄ

GUTS – Nouseva ja kauniisti rullaava pelisaitti, erittäin nopeat kotiutukset. Paljon livekohteita kellon ympäri. Asiakaspalvelu on aina ensiluokkaista. No Guts – No Glory!

GUTSIN KERTOIMET JA AVAUSBONUKSET TÄSTÄ

10BET – Koko ajan parantuva ja tarjontaansa lisännyt pelisaitti. Helppokäyttöinen ja kohteet löytyvät nopeasti. Maistuvia combo-tarjouksia vedonlyönnin ystäville.

10BETIN KERTOIMET JA AVAUSBONUKSET TÄSTÄ

VEIKKAUS – Lisää jatkuvasti kohdetarjontaansa ja yrittää pysyä kovassa kansainvälisessä kisassa mukana. Parantanut kertoimiaan ja markkinatoppeja löytyy entistä useammin. Jos internet sattuu menemään rikki, aina löytyy kioski tai huoltoasema, joissa saa peliä sisään.

VEIKKAUKSEN KERTOIMET TÄSTÄ

Lähde kuvaan ja tekstiin: Starladder

Jaa