EPICENTER 2018 alkaa ensi viikolla – Suomalainen ENCE mukana

EPICENTER 2018 on alkamassa ja Suomen toivo turnauksessa on ENCE. Suomalaiset lähtevät turnaukseen hyvillä mielin, koska edellisestä turnauksesta irtosi voitto.


Aikataulu:
 23.10.2018-28.10.2018

Palkintopotti: $300,000

Sijainti: Moskova, Venäjä

Joukkueet


ENCE

Aleksi “allu” Jalli, Sami “xseveN” Laasanen, Jere “sergej” Salo, Jani “Aerial” Jussila, Aleksi “Aleksib” Virolainen

Kerroin voittoon: 10

Team Liquid

Nicholas “nitr0” Cannella, Jonathan “EliGE” Jablonowski, Russel “Twistzz” Van Dulken, Keith “NAF” Markovic, Epitácio “TACO” de Melo

Kerroin voittoon: 3.25

Ninjas in Pyjamas

Patrik “f0rest” Lindberg, Christopher “GeT_RighT” Alesund, Fredrik “REZ” Sterner, Dennis “dennis” Edman, Jonas “Lekr0” Olofsson

Kerroin voittoon: 13

AVANGAR

Bektiyar “fitch” Bahytov, Timur “buster” Tulepov, Aidyn “KrizzeN” Turlybekov, Alexey “qikert” Golubev, Ali “Jame” Djami

Kerroin voittoon: 16

FaZe Clan

Håvard “rain” Nygaard, Finn “karrigan” Andersen, Nikola “NiKo” Kovač, Ladislav “GuardiaN” Kovács, Olof “olofmeister” Kajbjer

Kerroin voittoon: 4

Natus Vincere

Ioann “Edward” Sukhariev, Egor “flamie” Vasilyev, Oleksandr “s1mple” Kostyliev, Danylo “Zeus” Teslenko, Denis “electronic” Sharipov

Kerroin voittoon: 3.50

Turnaukseen on vielä kaksi paikkaa jäljellä. Virtus Pro, 5POWER Gaming, Swole Patrol ja HellRaisers taistelevat paikasta turnauksessa. Todennäköisesti HellRaisers ja puolalainen Virtus Pro saavat paikan, mutta Braxton “swag” Pierce ja Ryan “freakazoid” Abadir olisi todella kiinnostavaa nähdä isossa turnauksessa. Swole Patrolia ei todellakaan kannata aliarvioida, koska taitoa löytyy paljon.

Suomalainen ENCE aloittaa turnauksen kohtaamalla Aleksi “allu” Jallin vanhan joukkueen FaZen. Samassa lohkossa on myös maailman parhaan pelaajan s1mplen Natus Vincere.

VEDONLYÖNTI

Esports-pelikohteita löytyy lukuisilta peliyhtiöiltä. Kerroinvertailu kannattaa aina ja siksi moni pelaaja käyttääkin useampaa peliyhtiötä.
Mitä ENCElle käy ensimmäisessä ottelussa? Pääseekö swag turnaukseen mukaan?

BETHARD – Jalkapallofanin taivas, Zlatanin peliyhtiö. Loistavat kampanjat ja kertoimet. Sivuston käytettävyys sekä osaava ja nopea asiakaspalvelu ovat lyömätön yhdistelmä.

BETHARDIN KERTOIMET JA AVAUSBONUKSET TÄSTÄ

MR GREEN – Suomalaisten vedonlyöjien kestosuosikki ja Euroopan parhaimmaksi arvostettu kasino. Yksi tunnetuimmista ja suosituimmista pelisivustoista. Erikoisuutena monivedot ja isot jackpotit. Nopeat rahansiirrot. Et tule pettymään!

MR GREENIN KERTOIMET JA AVAUSBONUKSET TÄSTÄ

LEOVEGAS – Erinomaiset vedonlyöntikohteet ja jatkuvasti markkinan isoimpia kerroinnostoja. Nopeat rahansiirrot ja todella maistuvat avausbonukset.

LEOVEGASIN KERTOIMET JA AVAUSBONUKSET TÄSTÄ

UNIBET – Loistava ja monipuolinen kohdetarjonta. Bonuksissa pieni kierrätys. Löytyy kaikki ja enemmän mitä haluat. Paljon urheilun livelähetyksiä, isoja kampanjoita ja kilpailuja.

UNIBETIN KERTOIMET JA AVAUSBONUKSET TÄSTÄ

GUTS – Nouseva ja kauniisti rullaava pelisaitti, erittäin nopeat kotiutukset. Paljon livekohteita kellon ympäri. Asiakaspalvelu on aina ensiluokkaista. No Guts – No Glory!

GUTSIN KERTOIMET JA AVAUSBONUKSET TÄSTÄ

10BET – Koko ajan parantuva ja tarjontaansa lisännyt pelisaitti. Helppokäyttöinen ja kohteet löytyvät nopeasti. Maistuvia combo-tarjouksia vedonlyönnin ystäville.

10BETIN KERTOIMET JA AVAUSBONUKSET TÄSTÄ

VEIKKAUS – Lisää jatkuvasti kohdetarjontaansa ja yrittää pysyä kovassa kansainvälisessä kisassa mukana. Parantanut kertoimiaan ja markkinatoppeja löytyy entistä useammin. Jos internet sattuu menemään rikki, aina löytyy kioski tai huoltoasema, joissa saa peliä sisään.

VEIKKAUKSEN KERTOIMET TÄSTÄ

Lähde kuvaan: Epicenterin sivut

Jaa