Erik Tammenpään piti muuttaa ulkomaille pelitaloon - nyt ENCE kiinnitti | Urheiluvedot.com

Erik Tammenpään piti muuttaa ulkomaille pelitaloon – suunnitelmat muuttuivat ja nyt hän edustaa Suomen suosituinta organisaatiota

Erik Tammenpään eli NHL-taituri EKIn piti muuttaa tämän vuoden maaliskuussa Team Sampin pelitaloon Tsekkiin, mutta koronavirusepidemia sotki suunnitelmat ja myöhemmin organisaatio tiputti suomalaisen pois. Organisaation omistaa Serie A -seura Sampdorian pelaaja Jakub Jankto ja heidän suunnitelmiinsa ei kuulunut NHL 20 -videopeli ja Tammenpää.

– Pelitalo oli sellainen, jossa haluan olla mukana, sillä siellä on 100% tuki pelaajille, Tammenpää kommentoi Urheiluvedoille joulukuussa.

NHL -videopelisarjan maailmanmestaruuden Las Vegasissa vuonna 2018 voittanut EKI joutui pettymään tämän vuoden NHL Gaming World Championship -karsinnoissa, sillä hän tippui Paul “Pleemaker” Arontielle.

Pettymyksien täyteiseen vuoteen mahtuu myös iloa 

IIHF järjesti virtuaalijääkiekon fanien MM-kisat kesäkuussa ja Erik oli edustamassa Suomea yhdessä Joel “Rottadee” Myllymäen kanssa. Lopulta Suomi ja Tammenpää voitti kultaa, kun Ruotsi kaatui murskaavasti 24-8.

– En tiedä mitä tapahtui, mutta teen “Rottadee” -faniklubin tämän ottelun jälkeen.

– Tanssin ympäri asuntoa, kun hän teki niin paljon maaleja, EKI kommentoi haastattelussa.

Elokuussa Tammenpään elämä kirkastui enemmän, sillä Suomen suosituin esports-organisaatio teki paluun virtuaalijääkiekkoon kiinnittämällä hänet. Aikaisemmin ENCE eSportsia edusti Hannes “Hansulinho” Kettunen 2017.

– Tuntuu loistavalta olla osa ENCEä.

– Olen seurannut heidän kasvua kauan ja en malta päästä aloittamaan.

– Olen innoikas näkemään, mitä voimme saavuttaa yhdessä, sillä rima on asetettu erittäin korkealle, Tammenpää kommentoi ENCEn kotisivuilla.

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Jaa