FC Inter mukaan esportsiin! Turkulainen jalkapalloseura aloittaa yhteistyön RCTIC Esportsin kanssa, kertoi seura verkkosivuillaan.

FC Inter mukaan esportsiin – RCTIC Esports yhteistyökumppaniksi!

FC Inter mukaan esportsiin! Turkulainen jalkapalloseura aloittaa yhteistyön RCTIC Esportsin kanssa, kertoi seura verkkosivuillaan.

Yhteistyössä organisaatiot keskittyvät syksyllä alkavaan eFutisliigaan. Liigan tuotannosta vastaa Telia Esports Series, joka on tuttu Counter-Strike ja League of Legends sarjoistaan.

Inter kertoi myös, että yhteistyö mahdollistaa isompaa toimintaa tulevaisuudessa.

– Inter lähtee avoimin mielin ja innokkaasti kohti uutta, syksyllä alkavaa eFutisliigaa. E-urheilu on maailmalla ja Suomessa ollut todella kovassa kasvussa. Me Interillä uskomme sen tulevaisuuteen myös osana perinteisen urheiluseuran toimintaa, kommentoi FC Interin tekninen johtaja Vesa Mäki verkkosivuilla.

RCTIC Esports -organisaatio on tänä päivänä hieman tuntemattomampi, sillä organisaatio jäi tauolle vuonna 2017. Aikanaan RCTIC oli yksi Suomen tunnetuimmista esporst-organisaatioista, mutta viime vuosina suosio on laskenut. Nyt kuitenkin RCTIC on tehnyt paluun.

– Meille on suuri kunnia aloittaa juuri FC Interin kanssa yhteistyö, jossa ajatus sekä tahto pitkäjänteisestä tekemisestä alueellisen toiminnan rakentamisesta kahden vahvan toimijan välillä saadaan vihdoin aloitettua Turussa. Me tuomme tiedon ja osaamisen e-urheilu toiminnan suunnittelusta ja toteuttamisesta, missä yhdistyy vahva urheilujohtamisen taito ja yhtenäisten arvojen kunnioitus, RCTIC:n toiminnanjohtaja Jere Alanen kertoi.

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Jaa