Finaalipaikka lipesi Virolaisen OG:n käsistä - maailmanlistan kärki kiri ohi | Urheiluvedot.com

Finaalipaikka lipesi Virolaisen OG:n käsistä – maailmanlistan kärki kiri ohi

Finaalipaikka lipesi Virolaisen OG:n käsistä Euroopan DreamHack Open Summer 2020 -turnauksen välierässä. Aleksi “Aleksib” Virolainen oli marssimassa finaaliin, mutta viimeisesä kartassa joukkue hävisi 14-8 johdon saksalaiselle BIG Clanille.

Sunnuntain finaalissa BIG Clanille vastaan asettuu tanskalainen Heroic ja voittaja nappaa 35,000 dollaria ja 100 ESL Pro Tour -pistettä.

Joukkueet valitsivat kartoiksi Infernon, Dust2:n ja Mirage jäi kolmanneksi.

Ensimmäinen kartta Inferno (OG:n valinta)

Mirage oli jordanialaisen Issa “ISSAA” Muradin leikkikenttä. Muradin johdolla OG voitti 16-9 ja avain voittoon oli OG:n loistava hyökkäys, sillä joukkue sai 11 kierrosta vaikeammalla t-puolella. ISSAA sai mukavat 27 tappoa ja lopetti kartan huimalla 1,64 ratingilla.

Toinen kartta Dust2 (BIG Clanin valinta)

Dust2:n ensimmäinen puolisko oli erittäin tiukka ja päättyi saksalaisten 7-8 johtoon. BIG Clan puolusti isosti ja pääsi isoon 7-13 johtoon. OG laittoi hieman vastaan, mutta BIG voitti 10-16. Ismailcan “XANTARES” Dörtkardes oli liekeissä 26 tapolla.

Kolmas ja ratkaiseva kartta Mirage

BIG Clan voitti pistoolikierroksen ja sai 3-1 johtoaseman. Se ei kauaa kestänyt, sillä OG meni Mateusz “mantuu” Wilczewskin johdolla 5-10 johtoon. Mantuu otti kovat 17 tappoa ensimmäiselle puoliskolle. Myös toinen puolisko näytti suomalaisen Aleksib:n kannalta hyvältä, kun OG oli 8-14 johtoasemassa, mutta BIG Clan väänti itsenä voittoon huikean comebackin avulla.

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Jaa