Nyt se on varmaa: Grim Team Liquidiin ja debyytti tällä viikolla | Urheiluvedot.com

Nyt se on varmaa: Grim Team Liquidiin ja debyytti tällä viikolla

Huhut olivat totta ja nyt se on varmaa: Grim Team Liquidiin ja debyytti tapahtuu tällä viikolla Pohjois-Amerikan DreamHack Open Summer 2020 -turnauksessa. Se alkaa 8. elokuuta.

19-vuotias Michael “Grim” Wince ottaa todellisen konkarin eli Nicholas “nitr0” Cannellan paikan kokoonpanossa. Vasta 24-vuotias nitr0 edusti organisaatiota vuodesta 2015 asti eli voidaan puhua todellisesta konkarista. Hän näki nousun pohjalta huipulle ja oli mukana voittamassa Intel Grand Slamin toista kautta.

Wince on noussut vasta tämän vuoden puolella kohti huippua ja kerännyt huomiota enemmän. Hän on ollut alkuvuoden yksi suurista yllättäjistä ja hänen tilastot ovat olleet loistavat. Michael otti aikaisemmin cs_summit 6:n karsinnoissa MIBR Clania vastaan huimat 64 tappoa yhteen karttaan, mutta hänen joukkueensa hävisi silti 31-28.

NA-turnauksen kiinnostavin asia on se, että Triumph pääsi karsintojen kautta jatkoon, mutta Michael “Grim” Wince oli tilastollisesti karsintojen kolmanneksi paras pelaaja 1.40 ratingin kanssa. Triumph joutuu lähtemään pelaamaan ilman heidän tähteänsä, kun Grim tekee debyytin Team Liquidin kanssa.

-Tavoitteenani on voittaa mahdollisimman monta turnausta Team Liquidin alaisuudessa, varsinkin major-turnaus.

-Haluan meidän olevan maailman paras joukkue ja sellainen, mitä NA-fanit voivat kutsua kodiksi ja luottaa meidän tuovan tuloksia, Grim kommentoi.

Pohjois-Amerikan turnauksesta löytyvät Team Liquid, FURIA Esports, Cloud9, Triumph, Ze Pug Godz, Team One, Yeah Gaming ja Chaos Esports Club.

Lähde: Team Liquid

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Jaa