Kommentti: HAVU on organisaation suurimman mahdollisuuden edessä

Kommentti: HAVU on organisaation suurimman mahdollisuuden edessä

HAVU on organisaation suurimman mahdollisuuden edessä.

Suomalainen HAVU Gaming sai jättimäisen mahdollisuuden, kun epäonnistuneiden karsintojen jälkeen joukkue sai peruutuspaikan Flashpoint-liigaan. Flashpointilla on huikea miljoonan dollarin palkintopotti eli sama, kuin Counter-Striken tärkeimmissä Major-turnauksissa oli.

Joukkue on Yhdysvalloissa karanteenissa pelaamassa ja on tähän mennessä käyttänyt mahdollisuutensa loistavasti. Esports-analyytikko Duncan “Thorin” Shields kommentoi 1.huhtikuuta HAVUn olevan yksi liigan voittajasuosikeista.

Suomalainen organisaatio on ollut ENCEn varjossa, mutta nyt Aleksi “allu” Jalin joukkueen kontatessa HAVU voi siirtyä varjosta syrjään. Voitto Flashpointin liigasta antaisi joukkueelle suuren itseluottamuksen buustin ja tämän avulla HAVU voi lähteä nopeaan nousuun.

Perjantaina 10. huhtikuuta joukkue saa vastaansa heikentyneen Chaos Esports Clubin. Joukkueen entinen tähtipelaaja Owen “smooya” Butterfield joutui jättämään joukkueen ja tilalle otettiin Logan “Voltage” Long. Suomalaiset ovat ottelussa suuri ennakkosuosikki ja todennäköisesti ottelusta irtoaa voitto.

Tähtipelaaja Lasse ZOREE” Urosen lisäksi myös Olli “sLowi” Pitkänen on alkanut näyttämään loistavalta pelaajalta. 24-vuotias sLowi on voinut kehittyä Urosen varjossa rauhassa ja nyt tulos alkaa näkymään.

Chaos Esports Clubin voiton jälkeen vastaan tulisi Orgless tai MIBR. Entiset brasilialaiset olisivat todella paha vastus, mutta ENCEn tavoin MIBR on vajonnut alas. Kahden voiton jälkeen HAVUn ja 500,000 dollarin välissä olisi enää kaksi ottelua.

Suomalaiselle organisaatiolle kyseinen summa on ilmiömäinen ja liigan voitto olisi yksi suomalaisen esportsin isoimmista.

SEURAA KORONAVIRUKSEN VAIKUTUKSIA URHEILUUN TÄÄLTÄ:
UV seuraa: Näin koronavirus vaikuttaa urheiluun!

Jaa