HAVU otti jättimäisen voiton - seuraavaksi vastassa HAVUn vanha pelaaja

HAVU otti jättimäisen voiton – seuraavaksi vastassa HAVUn vanha pelaaja ottoNd

HAVU otti jättimäisen voiton perjantai-iltana ja kohtaa seuraavaksi joukkueen vanhan pelaajan Otto “ottoNd” Sihvon c0ntactin.

Miljoonaliiga Flashpointin avausotteluissa suomalaiset loistivat. HAVU voitti tanskalaisen MAD Lionsin upeasti 2-1 ja Sihvon c0ntact kaatoi toiset tanskalaiset 2-0.

Otolla oli Copenhagen Flamesia vastaan komeat 42-31 tilastot. Ensimmäinen kartta oli erittäin tiukka ja ratkesi vasta jatkoajalla, mutta Miragessa c0ntact voitti 16-5.

HAVUn ottelu alkoi vaikeasti. Voitetun pistoolikierroksen jälkeen alkoi häviäminen ja MAD Lions voitti ensimmäisen puoliskon 11-4. Suomalaiset eivät lannistuneet ja vetivät upean comebackin. Olli “sLowi” Pitkänen johdatti lopulta joukkueen 13-16 voittoon  Nukessa.

Toinen kartta Mirage näytti vähän samalta, kun tanskalaiset johtivat peliä 13-7 ja HAVU aloitti taistelemisen. Valitettavasti suomalaisille comeback kesti 13-12 asti ja tiukkojen kierrosten jälkeen MAD Lions vei 16-12.

Kolmannessa kartassa nähtiin jotain upeaa, kun Lasse “ZOREE” Uronen iski matsin hienoimmat tapot.

Ratkaisevassa kartassa joukkueet ottivat toisistaan mittaa kovasti ja ensimmäisellä puoliskolla HAVU sai 6-9 johdon kartan vaikeammalla puolella. Tämän myötä joukkue sai hyvän fiiliksen kuljetettua pelin loppuun asti ja voitti 10-16.

HAVU ja c0ntact kohtaavat tiistaina kello 22:00. Otto Sihvo pelasi HAVUn paidassa 2017-2018.

 

SEURAA KORONAVIRUKSEN VAIKUTUKSIA URHEILUUN TÄÄLTÄ:
UV seuraa: Näin koronavirus vaikuttaa urheiluun!

Jaa