DBLTAP: CS-lupaus Jamppi on haastamassa Valvea oikeuteen

DBLTAP: CS-lupaus Jamppi on haastamassa Valvea oikeuteen

Esports-sivusto DBLTAP uutisoi, että CS-lupaus Jamppi on haastamassa Valvea oikeuteen.

Suomen CS-tähti Elias “Jamppi” Olkkonen on haastamassa Valven oikeuteen toimittaja Jarek “DeKay” Lewisin tietojen mukaan.

Valve on kehittänyt ja julkaissut monia peliä. Massiivinen yritys tunnetaan esimerkiksi seuraavista peleistä: Half-Life, Counter-Strike, Portal, Left 4 Dead, Team Fortress ja Dota.

Valven järjestämät Major-turnaukset ovat pelin tärkeimpiä turnauksia ja huhujen mukaan Elias ei mahdollisesti saisi osallistua niihin.

Olkkonen on yksi Suomen isoimmista lupauksista esportsin osalta ja hän on herättänyt huomiota jo maailmalla. DBLTAPin lähteiden mukaan Jamppia ei lopulta valittu OG:n kokoonpanoon, koska hänellä on yhteys pelikiellossa olevaan tunnukseen.

OG Esportsin nykyinen kokoonpano on Aleksi “Aleksib” Virolainen, Valdemar “valde” Bjørn, Issa “ISSAA” Murad, Nathan “NBK-“ Schmitt ja viidenneksi pelaajaksi valittiin Mateusz “mantuu” Wilczewski

Jutun mukaan Jamppi osti toisen CS:GO -tunnuksen 2015 ollessaan 14-vuotias ja myöhemmin myi tämän. Sen jälkeen tunnukselle on tullut pelikielto ja tämä mahdollisesti estäisi Jampin osallistumisen Valven järjestämiin Major-turnauksiin.

18-vuotias Jamppi päätyi joulukuussa SJ Gamingin penkille ja on sen jälkeen pelaillut sekoitusjoukkue KYNYNIEKAT -kanssa.

DBLTAPin jutun voit lukea tästä.

SEURAA KORONAVIRUKSEN VAIKUTUKSIA URHEILUUN TÄÄLTÄ:
UV seuraa: Näin koronavirus vaikuttaa urheiluun!

Jaa