Kommentti: ENCE joutui karmeaan tilanteeseen juuri ennen Majoreita | Urheiluvedot.com

Kommentti: ENCE joutui karmeaan tilanteeseen juuri ennen tärkeintä turnausta

ENCE joutui karmeaan tilanteeseen juuri ennen tärkeintä turnausta eli Berliinin Majoria. Turnaus alkaa perjantaina 23. elokuuta.

ENCE joutui huhumyllyn keskelle, kun Dexerto julkaisi artikkelin koskien ENCEn kokoonpanomuutoksia. Jarek “DeKay” Lewis väitti, että joukkueen pelinsisäinen johtaja (IGL) Aleksi “Aleksib” Virolainen siirtyisi sivuun ja tilalle tulisi Miikka “suNny” Kemppi. DeKayn lähteiden mukaan muutos tapahtuisi Majoreiden jälkeen, mutta ennen Moskovan Blast Pro Series -turnausta.

Ongelmana on se, että kokoonpanossa on nyt varmasti epävarmuutta ja kysymyksiä. Jos joukkue tietää turnauksen olevan viimeinen kyseisen kokoonpanon kanssa, niin se voi kostautua isosti. Kyseessä voi olla motivaatiopula tai epäluottamus.

ENCE eSports on tulevan Counter-Strike: Global Offensive -Major-turnauksen yksi suurimmista haastajista. Ehkä joukkue tiedustaa tulevan muutoksen ja onnistuu rennolla asenteella.

Jalkapallon huippusarjat täydessä vauhdissa:
50 nopeinta mukaan, 25 voittaa suosikkijoukkueensa pelipaidan!

Aleksib – Taktinen nero?

Intohimoinen Aleksib on loistava pelaaja. Aleksilta löytyy taktisesti paljon taitoa ja hän on valmis laittamaan suuria määriä aikaa harjoitteluun. IGL-roolissa Aleksib on yksi maailman parhaista ja todennäköisesti moni muu joukkue haluaisi hänet johtamaan. Henkilökohtainen mielipiteeni on, että hän sopisi FaZe Clanin “supertiimiin”. 22-vuotias voisi nostaa FaZe Clanin uudelle tasolle. Aleksib on ENCElle tärkeä ja häntä on vaikea korvata.

Mitä ENCElle kävisi?

Aleksi “allu” Jalli antoi kasvot joukkueelle, mutta Aleksib on kerännyt suuren fanipohjan. Hän on yleensä ollut ENCEstä haastatteluissa ja hurmannut skenen. ENCE eSportsin Instagram-käyttäjätili enceesports  on kerännyt monia surullisia kommentteja aiheeseen liittyen.

Imagokysymyksen lisäksi puhutaan suurista asioista. Kuka ottaisi IGL-roolin harteilleen jos Aleksib lähtisi? AWP-pelaaja allu on yksi vaihtoehto, mutta ideassa on paljon riskejä.

Mikä on suNnyn tilanne?

Miikka “suNny” Kemppi on ollut pelaamatta ammattilaisotteluja yli kahdeksan kuukautta. Miikka valittiin HLTV:n top 20 listalle sijalle 16 edellisenä vuonna eli kyseessä oli Suomen mittakaavassa supertähti. Nyt taso on kuitenkin kysymysmerkki. Totuus on, että suNny pitäisi saada pelaamaan mahdollisimman pian. Kyseessä on yksi Suomen parhaista Counter-Strike pelaajista.

On mahdollista, että kokoonpanomuutoksia ei ole tulossa ja DeKay:n lähteet ovat olleet väärässä. Jos kokoonpanoa kuitenkin muutetaan, niin toivottavasti muutos auttaa Suomen cs-skeneä.

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa