Kommentti: Alku Brasiliassa ja loppu Euroopassa - lepää rauhassa MIBR | Urheiluvedot.com

Kommentti: Alku Brasiliassa ja loppu Euroopassa – lepää rauhassa MIBR

Brasilialainen esports-organisaatio MIBR ilmoitti eilen suurista kokoonpanomuutoksista ja näiden muutosten myötä on selvää sanoa: lepää rauhassa MIBR.

Made In Brazil’in CS:GO -kokoonpanossa oli brasilian legendaarisia CS-pelaajia, jotka ovat saavuttaneet urillaan hienoja asioita. Sunnuntai-iltana organsiaatio ilmotti, että Epitacio “TACO” de Melo, Fernando “fer” Alvarenga ja valmentaja Ricardo “dead” Sinigaglia saavat lähteä. Kyseinen duo oli mukana jo 2016, kun joukkue voitti Luminosity Gamingin/SK Gamingin nimellä kaksi major-turnausta. Majorit voittaneesta viisikosta jäljelle jäi vain ikoninen Gabriel “FalleN” Toledo. Pari tuntia tästä, niin FalleN jättäytyi kokoonpanosta pois, sillä ei ollut tyytyväinen päätökseen.

– Hieman yli kaksi vuotta sitten esittelimme Sao Paulossa uuden MIBR-kokoonpanon, joka muodostettiin jatkamaan sen ryhmän historiaa, joka oli ennen LG/SK, FalleN kertoi.

Silloin mukana olivat FalleN, fer, Marcelo “coldzera” David, Ricardo “boltz” Prass ja Jake “Stewie2K” Yip. Kokoonpano muuttui noin kuukauden jälkeen, kun Tarik “tarik” Celik korvasi boltzin. Joukkue onnistui voittamaan ZOTAC Cup Masters 2018 -turnauksen ja sai 200,000 dollaria, mutta muuten isommat turnausvoitot menivät ohi. Lontoon FACEIT Major 2018 näytti pitkälle hyvältä, mutta välierässä Natus Vincere oli 2-0 parempi. Joulukuussa MIBR treidasi Team Liquidin kanssa Stewien TACO’on.

Myöhemmin kokoonpano kerkesi muuttua useasti, mutta silti turnauksista jäi kärkipaikat saamatta. Entinen pikkuveli FURIA Esports meni ohi ranking-listoissa ja myös tasollisesti.

Nyt MIBR’in kokoonpanossa on vaan Vito “kNgV-“ Giuseppe ja Alencar “trk” Rossato. Giuseppe on kova pelimies, mutta trk ei näyttänyt mitään erikoisempaa. MIBR Clanin Euroopan reissulla trk oli rehellisesti sanottuna huono ja jäi miinukselle urakalla.

MIBR kohtasi loppunsa – ainakin nykyisen kokoonpanon osalta juuri Euroopassa. Ei turnaukset sujuneet erityisen hyvin Pohjois-Amerikassakaan, mutta bootcamp Euroopassa oli enemmänkin yksi vitsi, joka aiheutti vain hyvät naurut ihmisille. ESL One Cologne 2020 matka loppui kahden tappion jälkeen, Nine to Five 3 -turnauksessa Wisla Krakow tiputti ensimmäisessä ottelussa ja Eden Arena Malta Vibes Cup 9-10 olivat myös täysiä epäonnistumisia.

Vie.gg Legend Series ja LOOT.BET Season 7 epäonnistumiset toimivat kirsikkana kakun päällä.

Ehkä viimeinen arkku naulaan oli se, kun joukkueen valmentaja Ricardo “dead” Sinigaglia jäi kiinni huijaamiseta ja joukkueen RMR-pisteet nollaantuivat.

Mistä MIBR löytää uusia brasilialaisia lupauksia ja miten se saa kokoonpanon toimimaan? Tuskin mitenkään. Ainakaan sillä tasolla mitä se joskus oli.

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Jaa