Playstation 5 -konsolien hinnat vuoti julkisuuteen espanjalaisen jälleenmyyjän sisäisestä järjestelmästä?

KUVA: Playstation 5 -konsolien hinnat julki – positiivinen yllätys!

Playstation 5 -konsolien hinnat julkistettiin: Sony tulee julkaisemaan uudesta konsolistaan kaksi eri versiota, joista toinen on täysin digitaalinen.

Sony oli aiemmin vahvistanut, että Playstation 5 -konsolien julkaisu tulee tapahtumaan jouluun 2020 mennessä eli jo ennen viime yönä järjestettyä Sonyn tilaisuutta tiedossa oli, että edessä on melkoinen taistelu Microsoftin Xbox Series X:n kanssa.

Mutta mikä sitten tulee olemaan uuden PS5-konsolin, tai paremminkin sanottuna PS5-konsolien, hinta?

Sony tulee siis julkaisemaan uudesta konsolistaan kaksi eri versiota, joista toinen on digitaalinen versio eli siinä ei ole lainkaan fyysistä levyasemaa: näiden konsolien hinnat tulevat olemaan 494 euroa ja 395 euroa – molemmat konsolit julkaistaan Euroopassa 19. marraskuuta.

Moni saattaa ihmetellä, miksi tämä Playstationin edullisempi digitaalinen versio on peräti 120 euroa Xboxin Series S:ää eli niin ikään edullisempaa versiota kalliimpi, mutta sille on olemassa syynsä: Xboxin Series S ei ole tekniikaltaan yhtä laadukas kuin kalliimpi Series X, kun taas Playstationin kohdalla ainoa ero kalliimman ja halvemman version välillä on vain tuo levyaseman puuttuminen edullisemmasta.

Playstation 5 -konsolien hinnat vuotivat jo ennen Sonyn viime yön tilaisuutta julkisuuteen, mutta vielä tuolloin niiden todenperäisyydestä ei ollut varmuutta.

Tiettävästi Espanjan suurimpiin jälleenmyyjiin lukeutuvan El Corte Inglésin sisäisestä järjestelmästä peräisin ollut kuva osoitti hinnoiksi lähestulkoon edellä mainitut, joten mitä ilmeisimmin tuo pitkin internetiä ja sosiaalisen median kanavia levinnyt kuva oli aito.

EDIT [17.09.2020, 00:43]: Playstationin konsolien tarkat hinnat päivitetty artikkeliin ja sen myötä artikkelia on hieman muutettu.

Marko Ollonqvist

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Jaa