VIDEO: Nyt jysähti vuoden komein tappo - pelaaja lensi kartalla ja puukotti | Urheiluvedot.com

VIDEO: Nyt jysähti vuoden komein tappo – pelaaja lensi kartalla ja puukotti

Tämän jutun aiheena on vuoden komein tappo. Sen tarjosi SIDsDangerZonePlayhouse Danger Zone -pelimuodossa. Hän lensi ympäri karttaa pomppumiinojen avulla ja lopulta puukotti vastustajan.

Counter-Strike: Global Offensiven pelimuoto Danger Zone eli Vaaravyöhyke on nopeatempoinen battle royale -peli. Se julkaistiin joulukuussa 2018, kun battle royale oli jättimäisessä nosteessa. Samalla CS:GO teki suuren yllätyksen muuttumalla ilmaiseksi peliksi.

Pelissä on kolme karttaa: Blacksite, Jungle ja Sirocco. Mukana on 16-18 pelaajaa ja tarkoituksena on selviytyä mahdollisimman pitkälle eli viimeisenä hengissä oleva voittaa.

Twitch-käyttäjä SIDsDangerZonePlayhouse näyttää taitojaan alhaalla olevassa videossa.

Ideana on tuttu muista battle royale -peleistä. Esimerkkinä Fortnite, PlayerUnknown’s Battlegrounds ja Apex Legends ovat monille tuttuja selviytymispelejä. Fortniten MM-kisat rikkoivat ennäyksen esportsissa suurimmasta palkintopotista, kun mukana oli 30 miljoonaa dollaria. Silloin 16-vuotias Bugha voitti kolme miljonaa dollaria. Myöhemmin Dota2:n The International -jättiturnaus vei voiton rahoissa.

 

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Jaa