OG koki yllätystappion - seuraavan vastustajan kanssa taas kävi onni | Urheiluvedot.com

OG koki yllätystappion – joukkueella kävi onni seuraavan vastustajan kanssa

Aleksi “Aleksib” Virolaisen OG koki yllätystappion Euroopan ESL One Cologne 2020 -turnauksessa, kun Sprout voitti joukkueen 2-1. Sprout eteni voitolla pudotuspeleihin, kun OG lähtee hakemaan vauhtia alemmasta kaaviosta.

Sprout voitti oman karttansa eli Trainin 16-9. OG:n valitsema Inferno meni Aleksin hyväksi 13-16. Viimeinen ja ratkaiseva kartta Nuke oli täysin yksipuolinen suoritus, kun Sprout murskasi 16-3. Erityisesti ranskalainen Nathan “NBK-“ Schmitt oli täysin hukassa viimeisessä kartassa ja sai vain kolme (3) tappoa.

OG Esportsilla on käynyt onni vastustajien kanssa, sillä Sprout otti yllätysvoiton maailmanlistan kärkijoukkueesta BIG Clanista ja tästä syystä OG ei joutunut pelaamaan HLTV:n ranking-listan parasta joukkuetta vastaan. Toki nyt tällä ei ollut mitään merkitystä, kun Sprout voitti Virolaisen joukkueen, mutta paperilla Sprout on todella paljon heikompi.

“Onni” kävi myös uudelleen, sillä seuraavaksi joukkue pelaa keskiviikkona 26. elokuuta MAD Lionsia vastaan. MAD Lions otti altavastaajana voiton mousesportsista. Tanskalaiset ovat olleet Paweł “innocent” Mocekin lisäämisen jälkeen surkeita. Viidestä ottelusta on irronnut vain yksi voitto ja se tapahtui mousesportsia vastaan.

 

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Jaa