OG voitti ENCEn - näin syksyn odotetuimmassa ottelussa kävi | Urheiluvedot.com

OG voitti ENCEn – näin syksyn odotetuimmassa ottelussa kävi

OG voitti ENCEn syksyn odotetuimmassa kamppailussa kolmen kartan jälkeen. Kaiken kruunasi kuuden pistoolikierroksen voitto, joka on erittäin erikoinen tilasto.

ESL Pro League Season 12:n ottelussa OG voitti ENCEn 2-1 ja Aleksi “Aleksib” Virolainen sai kostonsa. Lähtökohdat otteluun olivat kutkuttavat, sillä kokonaan suomalainen ENCE oli lohkon kärjessä ja OG pudotuspelien ulkopuolella.

2019 elokuussa ENCEn penkille joutunut Virolainen on voittanut entisen joukkueensa jo kerran aikaisemmin Ice Challenge 2020 -turnauksessa 2-0.

 

Ensimmäinen kartta: Dust2 (ENCEn valinta)

OG voitti molemmat pistoolikierrokset näyttävästi, mutta Miikka “suNny” Kempin tulivoima oli OG Esportsille liikaa.

Ensimmäisen puoliskon alku ja loppu oli OG:n, mutta välissä ENCE otti seitsemän kierrosta. Myös toisen alun Virolaisen joukkue voitti, mutta 11-7 jälkeen ENCE voitti kaikki loput.

Toinen kartta: Inferno (OG:n valinta)

OG otti jälleen kerran kaksi pistoolikierrosta itselleen. Nyt Aleksi Virolaisen joukkue otti niin kovan 1-9 johdon, ettei ENCE saanut millään tehtyä comebackia. Jallin ENCE oli 6-9 kohdalla parhaimmillaan, mutta ottelu loppui 10-16.

Ratkaiseva kartta: Mirage

OG otti viidennen peräkkäisen pistoolikierroksen voiton. Tähän karttaan OG tuli pelaamaan ja Mateusz “mantuu” Wilczewski johti joukkoja tappamisen merkeissä, sillä hän sai 21 tappoa ensimmäiselle puoliskolle 11-4 johdossa. Toisella puolella oli vain yksi joukkue ja peli päättyi 16-4.

OG voitti kaikki kuusi pistoolikierrosta ja ottelun. OG nousi A-lohkossa kuuteen pisteeseen ja pelaa seuraavaksi tanskalaista Heroicia vastaan.

 

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Jaa