Perjantai ei ollut ENCEn päivä - turnauksesta ulos ja Aleksib jatkoon | Urheiluvedot.com

Perjantai ei ollut ENCEn päivä – turnauksesta ulos ja Aleksib jatkoon

Perjantai ei ollut ENCEn päivä, sillä joukkue tipahti tärkeästä DreamHack Open Fall 2020 -turnauksesta ja samaan aikaan Aleksi “Aleksib” Virolaisen OG Esports pääsi jatkoon.

Suomen Counter-Striken suurin toivo ENCE floppasi häviämällä RMR-turnauksen kaksi ottelua ja tuloksena oli D-lohkon viimeinen sijoitus. OG taistelee A-lohkon toisesta paikasta ruotsalaisen Fnaticin kanssa. Turnauksen kolmas suomalainen on Jesse “zehN” Linjala, joka pääsi C-lohkosta jatkoon.

ENCE hävisi torstaina tanskalaiselle Northille 1-2 ja vain Aleksi “allu” Jalli onnistui jäämään plussalle. Perjantaina ratkaisevassa ottelussa vastaan tuli Jallin vanha organisaatio Ninjas in Pyjamas. Ruotsalaiset iskivät taululle 2-0 Overpassissa ja Trainissa. Jani “Aerial” Jussila ja Jere “sergej” Salo epäonnistuivat t-puolella isosti, sillä he saivat yhteensä vain 13 tappoa.

ENCE pelasi Sami “xseveN” Laasasen kanssa, sillä Elias “Jamppi” Olkkonen ei saanut osallistua Valven RMR-turnaukseen. Laasanen oli tilastollisesti ENCEn toiseksi paras pelaaja, mutta myös hän jäi 16 tappoa miinukselle.

OG:n ja Fnaticin ottelu käydään lauantaina 17:30, mutta molemmat joukkueet tulevat pääsemään jatkoon. Voittaja pääsee ylempään kaavioon.

Lähetys: DreamHack

 

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Jaa