Rähinä Records hyppäsi esportsiin - tässä on RÄHINÄ eGameStars

Rähinä Records hyppäsi mukaan esportsiin – tässä on RÄHINÄ eGameStars

Rähinä Records hyppäsi mukaan esportsiin ja esitteli RÄHINÄ eGameStars-joukkueen. Rähinä kiinnitti Saunaboisin PUBG-kokoonpanon.

PlayerUnknown’s Battlegroundsin suomalaiset tähdet edustavat jatkossa RÄHINÄ eGameStarsia.

 

-Rähinä Records lähtee ryminällä mukaan e-urheiluun lanseeraamalla oman PUBG-joukkueensa Rähinä eGameStarsin! Rähinä eGameStars koostuu kattauksesta Suomen lahjakkaimpia Playerunknowns Battlegrounds -pelaajia ja sama porukka oli paras kokonaan suomalainen joukkue viime vuoden PUBG Global Championship -turnauksessa! Debyyttinsä joukkue saa jo tänä viikonloppuna Tampereen LanTrek-tapahtumassa, Rähinä Records sanoo Instagramissa.

Rähinä Records on suomalainen rap-musiikin levy-yhtiö. Rähinän artisteina ovat Elastinen, Fintelligens, Iso H, Kapasiteettiyksikkö, Leo Luthando, Spekti, Timo Pieni Huijaus, Uniikki ja Brädi.

-On mahtavaa olla mukana tukemassa poikia heidän maailmanvalloituksessaan! Urbaanit artistit maailmalla kuten mm. Drake ja The Weekend ovat lähteneet mukaan esports-bisnekseen ja on hienoa päästä toteuttamaan samaa mallia myös täällä Suomessa, Rähinän Dan “Uniikki” Tolppanen sanoo.

Kokoonpano

  • Juho “Jupezik” Lipponen
  • Teemu “Teme” Kokko
  • Joona “NOOKIE” Närvänen
  • Miska “Mise” Malkamäki

 

Joukkue somessa: Twitter

Kuva: Heikki Kiiski

Lue myös:
Kaikki Urheiluvedot.com:n ilmaiset vetovihjeet täältä!

Jaa