StarSeries i-League Season 6: Päivä 3 – ENCE pääsi jatkoon!

Päivän ottelut

Sprout vs HellRaisers

Kartta: Inferno
Tulos: 19-22 (10-5, 5-10, 4-7) HellRaisers lopulta voittajana.

Jännittävän ottelun päätteeksi joukkueet pelasivat kaksi jatkoaikaa ja lopulta HellRaisers voitti ja tiputti Sproutin turnauksesta.

Özgür “woxic” Eker oli loistava ja yksi suurista voiton syistä. 39 tappoa ja 23 kuolemaa yhteen peliin on huikeaa.

NRG vs Fragsters

Kartta: Mirage
Tulos: 16-5 (11-4, 5-1) NRG parempi.

Ensimmäisellä puoliskolla NRG ratkaisi jo ottelun. 11-4 puolisko vaikeammalla puolella on yksinkertaisesti liian kova tulos. Fragsters ei saanut comebackia aikaan ja tuloksena jäi ainoastaan yksi kierros toisella puoliskolla.

Ismail “refrezh” Ali pelasi täysin päinvastaisen ottelun eiliseen verrattuna. 5 tappoa ja 18 kuolemaa on surkea tulos.

mousesports vs ENCE

Tulos: 12-16 (9-6, 3-10) “EZ 4 ENCE”

ENCE aloitti pelin loistavasti. Pistoolikierros oli ylivoimainen ja seuraavalla kierroksella ei kuollut kukaan.
0-3 tilanteessa oli todella pienestä kiinni, mutta mousesports onnistui voittamaan.
Joukkueet vaihtelivat kierroksia ja mousesports voitti puoliskon 9-6.

Suomalaiset voittivat myös toisen pistoolikierroksen ja saivat sen avulla voitettua pari kierrosta sekä tasoitettua pelin 9-9.
Miikka “sunNy” Kempin edustama joukkue sai ainoastaan yhden kierroksen, kun ENCE karkasi 10-14 johtoon.
11-14 tilanteessa mousesports sai pommin kiinni ja oskar hoiti ropzin kanssa erän itselleen. Mousesportsin comeback ei kuitenkaan riittänyt, kun yhden erän verran ja 12-14 erässä ENCE käytti tavaroitaan loistavasti. Yksi pelaajista heitti valokranaatin ja Jani “Aerial” Jussila tappoi heti erän alussa valoissa olleen sunNyn. Yhden miehen ylivoimalla joukkue hoiti erän hienosti.
Viimeisellä kierroksella mousesports meni vauhdilla b-saitille, mutta matka pysähtyi lyhyeen ja ENCE voitti ottelun.

16-vuotias Jere “sergej” Salo sai huimat 26 tappoa ja ainoastaan 13 kuolemaa. Kolmen pelin perusteella Jere on yksi turnauksen parhaista pelaajista.

Renegades vs TyLoo

Tulos: 16-13 (9-6, 7-7) aussien hyväksi.

Tiukan ottelun päätteeksi Renegades oli parempi. Molemmat joukkueet voittivat yhden pistoolikierroksen ja ensimmäiset tapotkin olivat 15-14.

13-13 tilanteessa peli olisi voinut mennä myös TyLoolle, mutta nyt Renegades oli parempi.

Aaron “AZR” Ward lopetti pelin 23-16 tilastoilla.

Imperial vs CyberZen

Tulos: 16-6 (14-1, 2-5) Imperial voittajana.

Imperial ratkaisi pelin ensimmäisellä puoliskolla. 14-1 on yksinkertaisesti liikaa CyberZenin tasoiselle joukkueelle.

CyberZen voitti molemmat pistoolikierrokset, mutta sai silti vain kuusi kierrosta. Todella huono saldo.

CyberZen hävisi myös eilen ensimmäisen puoliskon 14-1.

Rokas “EspiranTo” Milasauskas oli ylivoimainen. Äijä otti hullut 34 tappoa ja kuoli ainoastaan 13 kertaa.

OpTic vs Vega Squadron

Tulos: 16-9 (8-7, 8-2) OpTicin hyväksi.

Ensimmäinen puolisko oli tasainen ja päättyi 8-7 OpTicin hyväksi, mutta toinen puoli ottelusta oli Vega Squadronille raaka. Joukkue sai ainoastaan kaksi kierrosta ja hävisi ottelun.

Kristian “k0nfig” Wienecke pelasi hyvän ottelun 25-17 tilastoilla.

North vs Gambit

Kartta: Train
Tulos: 16-13 (5-10, 11-3) North parempi.

Gambit meinasi karata ensimmäisellä puoliskolla voittoon, koska joukkue alotti kartan vaikeammalla puolella ja sai hyvän alun peliin.

Ensimmäinen puolisko päättyi Gambitin voittoon 5-10. Jopa toinen puolisko alkoi erinomaisesti pistoolikierroksen voittamisen takia, mutta sitten tanskalaiset heräsivät. Siitä lähti huikea comeback ja North voitti lopulta 16-13.

Markus “Kjaerbye” Kjaerbye oli pelin tähti. 26 tappoa ja 18 kuolemaa.