Suomen CS-skene muutoksen kourissa - Derkeps, xartE, hoody ja muuta | Urheiluvedot.com

Suomen CS-skene muutoksen kourissa – Derkeps, xartE, hoody ja muuta

Suomen CS-skene on muutoksen kourissa, sillä pelaajamarkkinoilla tapahtuu ja isosti. Alkuun voi mainita Aaro Peltokankaan siirtymisen Valorantiin, Conquer Gamingin uuden kokoonpanon ja Nikita “Derkeps” Sirmitevin jättäytymisen pois aktiivisesta kokokoonpanosta.

HAVUJA

Viikko lähti käyntiin sillä, kun 21-vuotias Aaro “hoody” Peltokangas päätti vaihtaa Valorantin puolelle ja jättää HAVU Gamingin CS-kokoonpanon.

– Kiitos HAVUn väelle ja joukkueelle siitä, kun olitte tukevia ja reiluja päätökseni kanssa.

– Ja kiitos yhteisestä ajastamme, Aaro “Hoody” Peltokangas kommentoi HAVUn blogissa.

Joukkue ei ole nimennyt viidettä pelaajaa.

Välimaan Mikko Mikko Mikko Mikko 

Konkarin ura jatkuu vaikka matka SJ Gamingissa loppuikin. Uudeksi kodiksi löytyi Helsingin IFK:n esports-joukkue Helsinki REDS. 28-vuotias Mikko “xartE” Välimaa oli mukana pääsemässä majoreille ensimmäisenä suomalaisena joukkueena 2015 yhdessä 3DMAX’in kanssa.

– Itsellä on aina ollut se tavoite, että turnaukseen kun lähdetään, niin se lähdetään aina voittamaan eikä häviämään.

–  Voitto nyt ainakin eSM:stä ja ehkä enemmän just se, että lähdetään rakentamaan joukkuetta eteenpäin seuraavaa vuotta varten, xartE kommentoi Elisa Esportsille.

 

Uudet valloittajat löytyivät

Conquer Gaming julkaisi 5. elokuuta uuden kokoonpanon. Mukaan otettiin konZero, Jelo, S1rva, RONDE ja NiNLeX. Kokoonpano pelasi Finnish Esports Leaguen kahdeksannen kauden pudotuspelejä VETO Esportsin organisaation alla.

KOVA pettymys

Ehkä suurin uutinen oli se, että Nikita “Derkeps” Sirmitev jättäytyy pois KOVA Esportsin kokoonpanosta ja aikoo keskittyä opintoihin.

Nikita meinaa laittaa kilpapelaamisen tauolle ja KOVA tukee hänen päätöstään.

– Meidän mielestämme tämä oli todella aikuismainen päätös ja kertoo paljon Nikitasta ihmisenä, KOVAn GM Timo Tarviainen kommentoi videolla.

Derkeps oli yksi Suomen suurimmista lupauksista Counter-Striken osalta.

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Jaa