VIDEO: Twitchin haastaja Mixer lopetetaan - tubettaja lahjoitti rahaa | Urheiluvedot.com

VIDEO: Twitchin haastaja Mixer lopetetaan – Youtubettaja päätti lahjoittaa rahaa

Twitchin haastaja Mixer lopetetaan ja Youtubettaja Miniminter (Simon Edward Minter) päätti lahjoittaa rahaa striimaajille.

Microsoftin omistama suoratoistopalvelu Mixer ei saanut toivomia lukemia katsojamäärien kanssa ja päätti lopettaa palvelun. Microsoft aikoo tehdä jatkossa yhteistyötä Facebookin kanssa, sillä Facebookilla on oma Facebook Gaming -palvelu striimaajille.

Mixer vaikutti siltä, että se on haastamassa isosti Twitchiä, kun palvelu hommasi striimauksen tähdet Tyler “Ninja” Blevinsin ja Michael “Shroud” Grzesiekin isojen sopimuksien kanssa.

Edes striimaamisen suurimmat tähdet eivät tuoneet tarpeeksi katsojia ja Microsoft purki miljoonien dollarien sopimukset. Jos esports-asiantuntija Rod “Slasher” Breslauta on uskominen, niin Ninja sai sopimuksestaan 30 miljoonaa dollaria ja Shroud 10 miljoonaa.

Nyt kaksikko sai huimat määrät rahaa ja ovat valmiita lähtemään muualle striimaamaan. Slasherin lähteiden mukaan Facebook tarjosi melkein tuplamäärän, mutta kaksikko ei tarttunut miljooniin.

Tästä päästään itse videoon eli rahan lahjoittamiseen striimaajille. Vaikka Ninjalla ja Shroudilla kävi hyvin, niin monella muulla ei. Moni striimaaja käytti aikaa oman yhteisönsä luomiseen, mutta nyt kaikki viedään pois.

Miniminter päätti auttaa striimaajia, jotka mahdollisesti menettävät “työpaikkansa” ja elantonsa.

Katso video alhaalta.

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Jaa