Neymar esitteli CS:GO taitojaan: voitti huikean 1vs3 -tilanteen Furia-organisaation järjestämässä Counter-Strike Global Offensive näytösottelussa.

VIDEO: Neymar esitteli CS:GO taitojaan – voitti huikean 1vs3 -tilanteen!

Neymar esitteli CS:GO taitojaan: voitti huikean 1vs3 -tilanteen Furia-organisaation järjestämässä Counter-Strike Global Offensive näytösottelussa.

Brasilialaiselta jalkapallotähdeltä on totuttu näkemään huikeita suorituksia jalkapallokentillä, mutta myös kentän ulkopuolella taitoja löytyy esimerkiksi videopeleissä.

Neymar kutsuttiin pelaamaan näytösottelua ja PSG-tähti näytti taitojaan Mirage-kartassa upealla suorituksellaan, kun hän voitti 1vs3 -tilanteen.

1vs3 clutch ei ollut ainut näyttävä suoritus, mitä Neymar katsojille tarjosi.

Kamppailun toisella kierroksella Neymar oli ensimmäistä kertaa alivoimatilanteessa ja hoiti sen mallikkaasti. Neymarin joukkue voitti pistoolikierroksen, joten vastustajat joutuivat pelaamaan säästökierroksen ja vastassa oli ainoastaan pistooleja. Vihollisjoukkueen vastustaja pääsi kuitenkin yllättämään Team Baixada Santista -joukkueen ottamalla pistoolilla kolme Neymarin tiimikaveria pois pelistä. Lopulta 33-vuotias jalkapallotaituri jäi 1vs3 -tilanteeseen ja hoiti sen tyylikkäästi.

 

Neymar ei ollut ainoa jalkapallotähti, joka esiintyi tapahtumassa. Barcelonan keskikenttäpelaaja Arthur Melo ja Manchester City -hyökkääjä Gabriel Jesus nähtiin tapahtumassa muun muassa FURIAn ammattilaispelaajien seurassa.

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa