Bottas ärsyyntyi Sky Sportsin suorassa lähetyksessä ja lähetti kritisoijilleen suoran viestin, kirosanojen saattamana.

Valtteri Bottas ärsyyntyi Sky Sportsin suorassa lähetyksessä – “Haistakaa v*ttu”

Japanin GP:n voittoon ajanut Mercedeksen Valtteri Bottas ärsyyntyi Sky Sportsin suorassa lähetyksessä, eikä säästellyt kritisoijille suuntaamissaan sanoissa.

Valtteri Bottas lähti Japanin GP:hen kolmannesta lähtöruudusta. Hän ohitti heti lähdössä takellelleen Ferrari-kaksikon, Sebastian Vettel & Charles Leclerc, ja paineli lopulta vakuuttavaan voittoon.

Samalla Bottas päätti lähes puoli vuotta kestäneen voitottoman putkensa: hän oli edellisen kerran ajanut F1-osakilpailun voittoon Bakussa huhtikuussa ajetussa osakilpailussa.

Sky Sportsin asiantuntijat pitivät Bottaksen tämän päivän suoritusta erittäin miehekkäänä suorituksena. Asiantuntijoiden joukkoon kuuluva entinen F1-kuski Paul Di Resta muistutti Bottasta tämän positiivisella tavalla aggressiivisesta viestistä, kun suomalainen voitti kauden avanneen Australian GP:n, ja hän kysyi Bottakselta, oliko tämän mielessä nyt samat asiat.

– Kyllä. Toki meinasin kiroilla taas tiimiradioon ja itse asiassa en tiedä kiroilinko, mutta voittamisesta tulee yksinkertaisesti niin hyvä fiilis.

– Aika monet ihmiset sanovat, että normaalisti en suorita (tarpeeksi korkealla tasolla) kauden jälkimmäisellä puolikkaalla ja he pitävät sitä normina, mutta heille minä voin sanoa: haistakaa v*ttu!

Bottaksen äärimmäisen suorasukaisen kommentin jälkeen Skyn asiantuntijat reagoivat hieman kiusaantuneesti ja joutuivat luonnollisesti pyytää katsojilta anteeksi suomalaiskuljettajan puolesta. Haastattelu myös päättyi käytännössä ottaen siihen, kun Bottas suuntasi juhlimaan Mercedeksen väen kanssa.

Bottas toki poistui omiensa luo virne kasvoillaan, mutta siinä virneessä piili jotain muutakin kuin pelkkää hymyä.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa