Kimi Räikköselle oma Richard Mille -kellomalli: arvo yli miljoona dollaria!

KUVA: Kimi Räikköselle oma Richard Mille -kellomalli – hinta yli miljoona dollaria!

Kimi Räikköselle oma Richard Mille -kellomalli: mikäli haluat saada kellon ranteeseesi, saattaa se vaatia koko loppuelämän ajan kestävän säästökuurin – jos sekään riittää.

Richard Mille on sveitsiläinen luksuskellomerkki, joka valmistaa kelloja, joita voisi kutsua taideteoksiksi; sen mukaisia ovat myös näiden kellojen hinnat.

Sveitsiläisyritys on vuosien saatossa tehnyt omat mallinsa F1-piireihin kuuluvista henkilöistä muun muassa Jean Todtille, Felipe Massalle ja Romain Grosjeanille.

Viimeisimpänä nimenä mukaan liittyi Alfa Romeon suomalaiskonkari Kimi Räikkönen, jonka kunniaksi tehty kellomalli maksaa vaatimattomasti vain 1,063 miljoonaa dollaria eli noin 960 000 euroa. Vajaan kuukauden päästä 40 vuotta täyttävä Räikkönen postasi kellosta kuvan Instagram-tililleen.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Me and @richardmilleofficial

Henkilön Kimi Räikkönen (@kimimatiasraikkonen) jakama julkaisu

Kyseessä on äärimmäisen kevyistä materiaaleista rakennettu kello ja sillä on painoa ainoastaan seitsemän grammaa. Kellon värimaailma tulee suoraan Alfa Romeon F1-autosta ja kellotaulusta löytyy kello seitsemän kohdalta numero seitsemän eli Räikkösen ajonumero.

Lisää tietoa ja kuvia kellosta löydät täältä.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa