Lewis Hamilton paljastaa vaikeutensa koronaviruspandemian keskellä ja kertoo ajoittain pohtineensa jopa lopettamista.

Lewis Hamilton paljastaa vaikeudet: pohtinut pandemian aikana jopa lopettamista!

Kuusinkertainen F1-maailmanmestari Lewis Hamilton paljastaa koronaviruspandemian saaneen hänet pohtimaan F1-uransa päättämistä.

Brittikuljettaja Lewis Hamilton, joka on hallinnut F1-ympyröitä viime vuosien aikana mielin määrin, kertoo koronaviruspandemian aiheuttaman viivästyksen F1-kauteen 2020 saaneen hänet pohtimaan jopa koko F1-uransa lopettamista.

Hamilton puhui asiasta hyvin suoraan Mercedeksen julkaisemalla videolla.

– Minulla on ollut päiviä, kun herään, tunnen oloni tokkuraiseksi ja en koe olevani lainkaan motivoitunut harjoittelemaan. Ajatuskulkuni menee suunnilleen näin: “Voi kiesus sentään, mihin me olemme oikein menossa? Mitä seuraavaksi tapahtuu? Pitäisiköhän minun päättää kilpaileminen?”.

– Ajattelen kaikkia erilaisia asioita ja totean itselleni “Perhana sentään!”.

– Siitä hetkestä menee suunnilleen tunti ja ajattelen “No perhana! Minä rakastan sitä, mitä minä teen! Miksi ihmeessä edes miettisin lopettamista?”.

Sittemmin Hamilton on löytänyt oikeanlaisen ajatusmaailman koronviruspandemian käsittelyyn ja hän haluaa olla parempi kuin koskaan – mikäli se nyt ylipäätään on edes mahdollista.

– Jos emme kehity ja kasva tällaisina aikoina, mitä ihmettä me oikein sitten teemme? Tuhlaamme aikaa istumalla paikoillamme? Mikään ei tule itsestään. Meidän on siis tehtävä töitä ja otettava se, mitä meistä jokainen ikinä haluaakaan, ja sinun on haluttava sitä enemmän kuin samasta asiasta kanssasi kilpaileva toinen henkilö.

– Olen melkoisen hyvässä kunnossa, mutta voin olla vieläkin paremmassa iskussa.

F1-kauden 2020 on määrä käynnistyä heinäkuun alussa Itävallasta, jossa on määrä ajaa kahtena viikonloppuna putkeen. Tämän jälkeen ohjelmassa on tuplakisa Silverstonessa, mikäli asiat FIA:n ja Englannin valtionjohdon välillä saadaan järjestymään.

Marko Ollonqvist
Toronto

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Jaa